NAKON SRČANOG UDARA NI JEDAN LEK NIJE DELOVAO: Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!
Foto: Profimedia

ŽIVELI

NAKON SRČANOG UDARA NI JEDAN LEK NIJE DELOVAO: Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!

Žena -

Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Bogat je vitaminom C i deluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce.

Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi.

Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce. Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.

Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno, hranite se zdravo.

Žena koja je nakon srčanog udara pila ovaj prirodni lek tvrdi da joj je on ojačao srce, očistio organizam, jetru, bubrege i ostale organe.

Osim toga, ubiće ćelije raka i delovaće preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti, ona tvrdi da je ukusno i jednostavno za napraviti.

Sastojci:

  • 3 jabuke
  • 1 nar

Priprema:

Ogulite jabuke, iseckajte ih, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primetićete znatno poboljšanje.

"Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!", rekla je.

Kurir.rs/kuhar.kuharskisvijet.info

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

4 dobre stvari koje će vam se dogoditi ako svakoga dana pojedete po kašiku maslinovog ulja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track