(VIDEO, FOTO) IMALA JE 300 KG I NIJE MOGLA DA STANE U KADU: Zvali su je grozni monstrum, a danas se svi okreću za njom!
Foto: Printscreen YT

TRANSFORMACIJA

(VIDEO, FOTO) IMALA JE 300 KG I NIJE MOGLA DA STANE U KADU: Zvali su je grozni monstrum, a danas se svi okreću za njom!

Žena -

Amber Rašdi iz Oregona imala je 300 kilograma i za sebe govorila da je monstrum. Devojka je doživela neverovatno transformaciju, a sada izgleda fantastično. Emisija "Moj život sa 200 kilograma" donela je mnoge transformacije koje su ljudima ostale u sećanju, ali jedna od najvećih zvezda je Amber Rašdi. Kada se pojavila u ovoj emisiji imala je 24 godine i 300 kilograma i bilo je teško gledati.

foto: Printscreen YT

Tada je živela sa porodicom i dečkom, a zbog težine nije mogla da stoji duže od pola sata. Zbog svoje težine odustala je od fakulteta i bila je nezaposlena. Roditelji su joj kuvali ogromne obroke koje je jela četiri do pet puta dnevno. Njena majka Peti nije imala ništa protiv toga jer je govorila, hrana smiruje njenu ćerku. Govorila je da Amber nikada nije sita.

foto: Printscreen YT

Amber je u to vreme bila u vezi dve godin sa Rovdijem, a jedini izlazak je bio do prodavnice, kada bi išla u nabavku hrane.

"Ja inače volim krupnije devojke, ali zbog Amberine težine nemoguće nam je da imamo seksualne odnose zbog čega sam veoma seksualno frustriran. I da, osećam se krivim što podržavam taj njen nezdrav život, ali šta da radim kada je volim", rekao je Rovdi.

Found a dollar tshirt and hacked the bottom off. Fat lady in a crop top? Well, ok. #plussizefashion #fatfashion

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on

Kada su joj lekari saopštili da neće dočekati 30. rođendan, otišla je na hirurško smanjenje želuca. Pre toga morala je da smrša kako bi se uopšte kvalifikovala za operaciju i to je bio test njene volje koji je uspešno položila.

Međutim, Amber se nije zaustavila. Počela je da vežba, a kilogrami su polako odlazili. Do danas, Amber je izgubila čak 181 kilogram.

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on

Njen put do savršene linije je voma uspešan, a Amber je u međuvremenu dobila i samopouzadanje. Postala je redovno na Instagramu, gde objavljuje slike svog napretka.

At #OH2016 - shout out to Flawless Imagery for the hair and makeup. My face is beat for the gods.

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track