(FOTO) SVI ŽELE DA IZAĐU SA NJOM: Preživela je tešku saobraćajnu nesreću, a bori se kao lavica! Ovo je njena priča!
Foto: Printscreen/Twitter

IZA SLIKE SE KRIJE TUŽNA PRIČA

(FOTO) SVI ŽELE DA IZAĐU SA NJOM: Preživela je tešku saobraćajnu nesreću, a bori se kao lavica! Ovo je njena priča!

Žena -

Loren koja ima 21 godinu doživela je tešku saobraćajnu nesreću, ali se i dalje bori kao lavica.

Ona je zbog nesreće na putu izgubila ruku, pa opisuje traumatično iskustvo.

A post shared by Lauren (@duckusername) on

"Vozila sam moped veoma brzo i udarila u medijanu. Odletela sam i udarila u znak koji mi je odsekao ruku. Bila sam svesna sve vreme. Pitala sam policajca da li ću da umrem", prisetila se Loren prošlogodišnje nesreće.

Međutim, ona se oporavila od tada i iako nema ruku, trudi se da uživa u životu i da živi što normalnije. Loren je napravila profil na stranici za upoznavanje "Tinder" i privukla mnoge muškarce uprkos činjenici da nema ruku. Njen profil je postao hit najviše zbog njenog humora. Na profilu je napisala da je "arms dealer" što na engleskom znači "trgovac oružjem", ali "arms" znači i "ruke". To je uradila, kako kaže, da bi se našalila na svoj račun. Dalje, ona je nastavila sa šaljivim opisom: "Ruku na srce, najbolja prilika na Tinderu".

A post shared by Lauren (@duckusername) on

Njen profil je mnoge oduševio i dobila je dosta poziva za upoznavanje. Loren je pokrenula i kamapanju prikupljanja novca koji joj je potreban da bi "dobila" bioničku ruku, protezu koja bi joj nadoknadila gubitak. "Volela bih naravno da imam makar i veštačku ruku opet. Operacija je veoma skupa, pa moram na ovaj način da se borim za sebe", napisala je neustrašiva devojka.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track