Najnovije vesti

(FOTO) LEKARI SU JE MESECIMA UBEĐIVALI DA IMA ASTMU: Dobila je pravu, užasnu dijagnozu ali se ne predaje!
Foto: Printskrin Facebook

BILA JE OLIČENJE ZDRAVOG ŽIVOTA

(FOTO) LEKARI SU JE MESECIMA UBEĐIVALI DA IMA ASTMU: Dobila je pravu, užasnu dijagnozu ali se ne predaje!

Žena

Viki Venes (30) iz Čeltenhama jaka je žena, lični trener i oličenje zdravog tela. Međutim, iza njenog lepog lica i zgodnog tela, krije se tužna priča.

Naime, ona je fanatik koji u životu nije zapalio cigaru, a hrani se isključivo zdravo. Ipak, Viki boluje od četvrtog stadijuma raka pluća, i to je saznala svega par sati nakon što je nastala fotografija koja sledi.

Žalila se ona lekarima, koji su joj stalno dijagnostikovali astmu. 18 meseci im je trebalo da otkriju da ima rak pluća, i to samo zato što izgleda tako zdravo.

"Ova slika nastala je svega par sati nakon što mi je dijagnostikovan rak pluća u četvrtoj fazi. Imam 30 godina, fitnes sam trener, džogiram, ne pušim i zdravo se hranim. Kada imate kancer, ne morate da izgledate bolesno. Simptomi mogu da budu veoma suptilni i da se pojavljuju tek povremeno. Nažalost, mnogi lekari su moj rak mešali sa astmom. Suština moje priče je, ako se osećate loše, ispitujte sve lekare u okolini. Nemojte da se plašite da ćete biti naporni, smešni i luckasti. Preispitujte sve što kažu i ne odustajte dok ne dođete do pravog odgovora. Ovo je emocionalno i fizički najteža nedelja u mom životu, a sada je vreme za borbu" poručuje ona na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Vulin tera Srbe u rat u Siriji!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...