Najnovije vesti

SOFIJA VERGARA UVEK IZGLEDA TOP: Sada je otkrila 6 trikova zbog kojih ima savršenu figuru!
Foto: Profimedia

NE MORATE SE MUČITI

SOFIJA VERGARA UVEK IZGLEDA TOP: Sada je otkrila 6 trikova zbog kojih ima savršenu figuru!

Žena

Bacite pogled na njene slike na Instagramu i zadiviće vas njena figura. Najbolje od svega je što je njena rutina vežbanja neverovatno jednostavna.

 

Njen trener, Dženifer Jejts, podelila je nekoliko saveta kako Vergara održava tako divno telo.

 

1. Kombinacija treninga i odmora

 

Ako je raspored snimanja dobar, onda vežbamo između pet do sedam dana, što je puno. Kada je zauzeta, više odmara. Telo treba i odmor, ne samo znoj. Umorite li mišiće, brže ćete se povrediti.

 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

2. Prihvatite obline

 

Sofija Vergara definitivno je najpoznatija po oblinama, a njen trener kaže kako nije osoba koja voli trčatnje i retko odrađuje kardio treninge, ali najviše obožava hodanje.

 

3. Promene

 

Dva put sedmično radimo noge i gluteus, a tri puta gornji deo tela i trbušne mišiće. Iako treba više vremena za rezultate, ipak su efikasniji.

 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

4. Ne morate napuštati kuću

 

Kod kuće možete raditi čučnjeve, plank i sklekove. Bilo kakvi teži objekti mogu vam poslužiti kao tegovi. Sofija i ja odrađujemo takve treninge kada nemamo vremena otići u teretanu zbog obaveza.

 

5. Počnite s čučnjevima

 

Sofija i ja radimo puno čučnjeva kako bi održala svoje idealne obline. Kako bi sačuvala njena kolena, stavim klupicu iza nje i stavim traku oko kvadricepsa. Tako će sesti na stolicu i ustati, a mišići će raditi bez vršenja pritiska na kosti.

 

6. Jedite picu

 

Svojim klijentima stalno govorim kako ne bi trebali osećati grižu savest zbog hrane. Želite pojesti picu ili kolač? Jedite. Samo se ograničite na to da ne pojedete celu picu ili 10 kolača. Sve je u ravnoteži.

 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Kurir.rs/Marie Claire, Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...