SPASITE LEĐA: Dugo sedenje pogubno po kičmu - evo kako da je zaštite i rešite se bolova u donjem delu leđa!
Foto: PR

SPASITE LEĐA: Dugo sedenje pogubno po kičmu - evo kako da je zaštite i rešite se bolova u donjem delu leđa!

Žena -

Ako svakodnevno dugo sedite u kancelariji ili ste konstantno izloženi fizičkom naporu, znate koliko bolovi u donjem delu leđa mogu negativno uticati na vaše raspoloženje, vaš san, na vaš kvalitet života generalno. Pogledajte OVDE kako da ublažite ili se čak u potpunosti rešite bolova u lubalnom delu leđa.

Rešenje je toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa! Jako je prijatan za nošenje jer nije debeo i ima prozračne otvore kako se ne biste znojili više nego inače. Prijatno grejanje i magneti koje ima u sebi poboljšavaju mikrocirkulaciju i samim tim ublažavaju ili potpuno eliminišu bolove. Ako i vi dugo sedite ili stojite i ako mučite istu muku, poručite ovaj fanstatični pojas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: PR

Ovaj pojas se preporučuje osobama koje već imaju problema sa lumbalnim delom, ali se može nositi i preventivno. Vrlo je jednostavan za održavanje: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom. Širina pojasa je 16 cm, dok je dužina 110 cm.

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i kupite svoj toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa po nikad nižoj ceni od samo 1490 rsd! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track