LAST MINUTE- KIPAR, EGIPAT I ANTALIJA
Foto: Promo

LAST MINUTE- KIPAR, EGIPAT I ANTALIJA

Žena -

Ako ovog leta niste mogli na odmor ne očajavajte. Jesen je pravo vreme za to. Prvenstveno, postoji jedan deo sveta gde je najlepše otići upravo u septembru i oktobru, a to je istočni Mediteran ili obala Crvenog mora, odnosno sav onaj lepi zlatni pesak i palme koji se kilometrima pružaju duž prelepih obala Turske, Kipra ili Egipta. S druge strane, tradicionalno, turoperateri su za ovaj period pripremili vrlo prijatna iznenađenja u vidu „last minute“ ponuda, sa dosta nižim cenama nego u sezoni. Kada se tome doda mir na plaži bez mnogo graje i gužve, mir u resortima koji nisu „preunjeni“ kao u letnjim mesecima i temperature mora i vazduha primerenije odmaranju i uživanju, onda je jasno da je „lasrt minute“ prava stvar!

foto: Promo

Agencije „1 A Travel“, kao turoperator sa velikim iskustvom, ovoga leta preporučuje Kipar, Tursku ili Egipat kroz svoju „last minute“ ponudu. Tako se na Kipru sedmodnevni aranžman sa avionskim prevozom može naći već od 349 evra po osobi, a dovoljno je pogeldati prezentacije prelepih hotela kao što su „Salamis Bay Conti“, „Noah's Ark“, „Lord's Palace“ ili „Kaya Artemis“ i izbor će sigurno biti lak. Kada se tome doda da skoro sigurno izbegavate dosadnu jesenju kišu i uporni vetar i to uživajući u tirkiznom moru, onda nema mesta dvoumljenju.

foto: Promo

Antalijska regija u Turskoj je već svima dobro poznata. Hoteli kao „Maxx Royal Kemer“, „Adam & Eve“ ili „Kervansaray Kundu“ mogu da se pronađu već od 349 evra po osobi sa uračunatim avio prevozom. A ko može da odoli temperaturama od 30-tak stepeni i moru od 25 stepeni u prohladnim oktobarskim danima. Kada se tome doda i ponuda desetina prelepih arheološkoh nalazišta u okolini ili šoping po ekstremno sniženim cenama u predivnim molovima Antalije, onda je ovo svakako dobra odluka za jesenje opuštanje i odmor. U toku avgusta, u Antalijskim šoping centrima sniženja su i do 70% pa je zaista šteta to propustiti.

foto: Promo

Ako vaš izbor za jesenji odmor ipak bude Egipat, mesta u prelepim resortima Hurgade po „last minute“ cenama u agenciji „1 A Travel“ još uvek ima dovoljno. Preporuka su hoteli „Desert Rose“, „Staigenberger Aqua Magic“ ili „Elysees“, gde se kompletan avio aranžman kreće već od 309 evra. Raskoš dubina Crvenog mora svakako je primamljiva ljubiteljima ronjenja, a beskrajne peskovite plaže pravo su mesto za oslobađanje od nagomilanog svakodnevnog stresa.

foto: Promo

U agenciji „1 A Travel“ upravo u ovom periodu važe specijalni popusti, odnosno cene koje su mnogo niže od sezonskih, a verujemo da će svako u lepezi od preko 200 hotela pronaći pravi kutak za svoj zasluženi odmor. Sve što treba da učinite je da pozovete Agenciju „1 A Travel“ putem call centra 011/655-78-00, ili preko sajta www.1atravel.rs na kome se i možete upoznati sa ogromnom ponudom i kapacitetima, kao sa izuzetnim „last minute“ cenama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track