TRIKOVI ZA ŠTEDNJU: Pogledajte kako da osvetlite ulaze BEZ trošenja struje i BEZ baterija!
Foto: Promo

TRIKOVI ZA ŠTEDNJU: Pogledajte kako da osvetlite ulaze BEZ trošenja struje i BEZ baterija!

Žena -

Da li se osećate pomalo nesigurno kada se kasno vraćate kući s obzirom na nedostatak svetla u dvorištu? Ipak, ne želite ni da tokom čitave noći držite upaljeno svetlo napolju i tako dodatno trošite struju. Postoji nešto što će vam omogućiti da ne trošite struju, a da ipak imate svetlo ispred ulaza i u neostvetljenim delovima dvorišta kada vam je to potrebno – pogledajte OVDE!

Solarni reflektor sa senzorom Ever Bright je neophodan u svakom domaćinstvu! Sjajno je imati ga iznad ulaznih ili garažnih vrata, stepenica, u neosvetljenim delovima dvorišta. Možete da ga stavite gde god poželite napolju, na bilo koju podlogu. Radiće bez baterija, bez struje i kablova, jer energiju crpi iz dnevnog prirodnog svetla i nikada nećete morati da ga punite. Senzor pokreta detektuje kretanje do 15 metara i automaski svetli kada se neko približi. A danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od samo 1290 rsd!

foto: Promo

Reflektor se postavlja vrlo lako: dovoljno je skinuti zaštitnu foliju sa lepljive podloge i pričvrstiti ga za željenu površinu, bilo da je u pitanju drvo, zid, plastika.

Požurite da kupite svoj solarni reflektor sa senzorom po SUPER CENI! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track