(VIDEO) DALA JE 150 EVRA ZA NOVI IMIDŽ I NASTRADALA: Govorila sam frizerki da me peče teme, a ona me ubeđivala da je sve u redu!
Foto: Printscreen

UŽAS

(VIDEO) DALA JE 150 EVRA ZA NOVI IMIDŽ I NASTRADALA: Govorila sam frizerki da me peče teme, a ona me ubeđivala da je sve u redu!

Žena -

Morgan Rejnolds otišla je kod frizera sa idejom o promeni boje kose. Nije ni slutila da će iz salona izaći bez kose i sa opekotinama.

Procedura farbanja koštala ju je 170 dolara, a tretmani koje je kasnije plaćala doktorima da bi joj izlečili teme iznose na hiljade dolara.

NJIHOVE INTIMNE FOTKE SU ODUŠEVILE SVET: Postali su viralni, a onda je plus sajz devojka dobila udarac sudbine koji će vas ostaviti bez teksta

Osim troškova, ostalo joj i ćelavo teme na kom kosa više neće rasti.

"Nisam imala pojma da će me odlazak u salon tako upropastiti. Uvek sam se sama farbala, ali kada sam rešila da iz braon pređem u platinasto plavu boju kose, pomislila sam da moram da se obratim profesionalcu", kaže Morgan sa Floride.

Bila je, kaže, jako uzbuđena zbog promene i jedva je čekala da vidi rezultate.

"Nikada nisam blajhala kosu, a plan mi je bio da je nakon toga ofarbam u roze. Sela sam i dobro pogledala recenzije svih salona kako bih bila sigurna da donosim pravu odluku. Na kraju sam se odlučila za jedan sa dobrim recenzijama, koji mi je čak i prijateljica preporučila", priča očajna Morgan medijima.

Međutim, kada je farbanje krenulo, Morgan je osetila čudno i vrlo bolno peckanje. Frizerka je, kaže, ignorisala njene primedbe rečima da se to "često dešava".

I tako je Morgan strpljivo sedela u stolici i trpila peckanje, zbog čega je završila sa hemijskim opekotinama trećeg stepena. Dve nedjelje kasnije, počela je da joj opada koža, ali i kosa. Usledio je niz operacija, a čekaju je još dve. Tužila je salon, ali od toga nije dobila ništa, jer je vlasnica salona tvrdila da je opekotine dobila "na nekom drugom mestu", ne u njenom salonu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovo će baš biti jedna jesen seksepilna: Poznate lepotice predstavile frizuru broj 1 za predstojeći period

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track