PREKO RUKE ILI PREKO RAMENA? Evo šta način na koji nosite torbu govori o vama!
Foto: Profimedia

MODA

PREKO RUKE ILI PREKO RAMENA? Evo šta način na koji nosite torbu govori o vama!

Žena -

Baš kao što izbor vaše torbe otkriva vaš stil, tako i način na koji je nosite govori puno o vašem karakteru. Stručnjaci za govor tela često baš prema tom kriterijumu mogu uspešno da procene vaš karakter. Otkrijte šta način na koji nosite torbu otkriva o vama.

Preko ramena i uz telo Vi ste praktični i treba vam potvrda drugih da ste osoba od poverenja. Ne trošite vreme na nebitne stvari, volite da izraziti svoje mišljenje i jako pazite na sebe. Ako torbu dodatno potiskujete uz telo to odaje da imate manjak samopouzdanja.

@kristabelkrayt ??????#fashionlover#fashionblogger #fashionista #followme#follow4follow #frompariswithlove

A post shared by from_paris_with_style (@from_paris_with_style) on

Torba slobodno pada preko ramena Spontani ste i bezbrižni, a ljudi vas doživljavaju kao samouverenu osobu. Vaš stil je funkcionalan i slobodan, brendovi i marke nisu vam na prvom mestu.

Preko ruke Stalo vam je do statusa i često ističete marku torbi, ali i odeće koju nosite. Obično se ovako nose poveće torbe, što je znak i da volite da budete primećeni, a to vam pruža osećaj superiornosti.

@annamavridis ??????#fashionlover #fashionblogger #fashionaddict #fashiondesign #fashionphotography #summervibes #followme #frompariswithlove ❤

A post shared by from_paris_with_style (@from_paris_with_style) on

Ispred tela u rukama Ako torbu držite sa obe ruke ispred sebe, onda pokazujete da ste stidljivi i da imate potrebu da se zaštitite. Moguće je i da ste povučeni i asocijalni.

(Kurir/Super žena, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Modni eksperti vam ovo nikad ne bi rekli: 4 načina da letnje komade nosite i u jesen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja