Najnovije vesti

MISLILE STE DA JE TEŠKO? Devojke, horoskop vam pomaže da ga uhvatite u laži!
Foto: Profimedia

RAZLIČITE REAKCIJE

MISLILE STE DA JE TEŠKO? Devojke, horoskop vam pomaže da ga uhvatite u laži!

Žena

Mislite da je teško otkriti partnera kada laže?

Dobra vest je da svaki znak radi nešto karakteristično, što ga otkriva onda kada pokušava da zataška istinu! Devojke, pažljivo pročitajte ovaj tekst.

Ovan

Poricanje. Vikanje. Ovan može preterano reagovati kada je optužen za nešto za šta je kriv. Zato, ako se Vaš muškarac razbesni umesto da se smeje na Vaša pitanja, Vi ste, najverovatnije, osoba koja treba da se naljuti.

Bik

Obično stabilan, Bik počeće da pokazuje nesigurnost ukoliko laže ili krije nešto od Vas. Ukoliko počne da bude ljubomoran, nemojte misliti da je to simpatično. To je znak da postoji problem koji Vaš muškarac krije.

Blizanci

„Ne budi paranoična“! Treba da posumnjate ako to budete čuli od svog muškarca Blizanca. Blizanac koji uvek deli informacije, krije ih samo ako postoji nešto što treba sakriti.

foto: Profimedia

Rak

Rak je sklon tome da dosta vremena provodi sa partnerom, a ako iznenada napravi distancu, postoji nešto što Vam prećutkuje. Rak ne voli da bude sam, te ako se udaljio od Vas treba da posumnjate da to vreme provodi sa nekim drugim.

Lav

Kada počne da laže, muškarac Lav će početi da Vas kontroliše ili će započinjati svađe bez razloga, čisto da Vam skrene pažnju sa onoga što krije od Vas.

Devica

„Nije me briga. Radi šta hoćeš“. Muškarac Devica je obično osećajan i brižan, ali kada nešto krije, radi to tako što izbaci emocije iz svog glasa. Sumnjajte ako iznenada postane hladan i bezobziran.

foto: Profimedia

Vaga

„Zašto mi ne veruješ“? Muškarac Vaga je odličan u laganju kada oseća da je to potrebno. Vaga se okreće emotivnoj manipulaciji kako bi se partner osetio kao užasna osoba što uopšte i pokušava da je optuži za bilo šta.

Škorpija

Muškarac Škorpija krije nešto kada postane odbojan i grub. Ukoliko iznenada počne sa nekakvim okrutnim komentarima u vezi sa Vašom pojavom ili inteligencijom, možete biti sigurni da to radi da bi skrenuo pažnju sa stvari koje krije.

Strelac

Nemarni Strelci ostavljaju očigledne tragove kada lažu. Svaki put kada pitate u vezi nečega što Vas muči, oni će pomalo promeniti priču. Ukoliko sumnjate da Vas vara, samo pogledajte u mobilni telefon ili po svom stanu ili kući - Strelčevi su uglavnom neoprezni i nemarni, te retko kada sakriju sve tragove.

Jarac

„Ti si me dovela do ovoga“! Kada muškarac Jarac laže, on počinje da igra „ti si kriva“ igru. Ukoliko ga uhvatite u laži, on će to pokušati da okrene na tu stranu da ispadne da ste Vi krivi. Ukoliko još nije uhvaćen u laži, uvidećete da je postao sumnjičav prema Vama.

foto: Profimedia

Vodolija

Muškarac Vodolija može da bude prilično ubedljiv, čak i onda kada laže. Jedini način da primetite da nešto skriva je da maksimalno pažljivo služate ono što Vam govori - ukoliko pokuša da udari na Vaš razum, a ne na emocije, znajte da nešto nije u redu.

Ribe

Muškarci rođeni u ovom znaku imaju veoma razvijenu savest. Kada primetite da se trudi više nego inače, znajte da postoji šansa da Vas laže i da oseća krivicu zbog toga.

Kurir.rs/astrousluge, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...