PONOSNI RODITELJI BEBA I CILE: Naša Danica je prava princeza!
Foto: Marina Lopičić

KRALJEVSKO VENČANJE

PONOSNI RODITELJI BEBA I CILE: Naša Danica je prava princeza!

Žena -

Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa. Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu - kaže za “Novosti” uzbuđeni tata Cile

Prisrećni su naš poznati slikar Milan Cile Marinković i njegova supruga Zorica Beba, čija se kćer jedinica Danica u subotu u Sabornoj crkvi u Beogradu udala za princa Filipa Karađorđevića.

"San svakog roditelja je da svoje dete izvede na pravi put. Danica je uspešan umetnik, a sada je postala i princeza. Šta bi moglo lepše da se poželi? Puno mi je srce. Želim njoj i Filipu svu sreću u životu", kaže za uzbuđeni tata Cile, koji je, kao što je običaj, u crkvi na venčanju ponosno i emotivno ispratio svoju kćerku do oltara.

Radosna je i majka Beba:

foto: Dragana Udovičić

"Emocije i uzbuđenje su mnogo jaki. Utisak venčanja u Sabornoj crkvi s patrijarhom Irinejom je prizor za pamćenje. Radujemo se što je Danica postala član velike porodice Karađorević. Kao majci, najdraže mi je što postoji velika ljubav između Danice i Filipa".

Marinkoviće smo zatekli baš u trenutku kada su se opraštali od svoje Danice, jer je prinčevski par u nedelju otputovao na medeni mesec.

"Pre toga smo imali svečani prijem u Starom dvoru za veliki broj uglednih zvanica. Sve je bilo izuzetno dobro organizovano", priča nam Cile kako je protekao dan posle velikog slavlja.

foto: Vlada Šporčić

Ističe naš poznati umetnik i kako je to biti u društvu krunisanih glava.

"Sve su to izuzetne ličnosti i uzbudljivo je s njima razgovarati", iznosi svoje utiske naš veliki slikar i kaže da će to sada pozitivno uticati i na njegovu inspiraciju.

"Sada se okrećem još žešće slikarstvu! Dogodili su se mnogo lepi trenuci u životu, pun sam stvaralačkog naboja".

(Kurir/Novosti: Foto:Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! OVAKO SE PROVODI KRALJEVSKI PAR I ZVANICE: Pogledajte srpsko kolo u Belom dvoru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track