(FOTO) OTIŠLA JE U AMSTERDAM DA VIDI DEČKA, A ON JOJ JE PRIREDIO PAKAO: Tada je saznala da je žrtva bolesne šale!
Foto: Printskrin/Facebook

SRAMNO!

(FOTO) OTIŠLA JE U AMSTERDAM DA VIDI DEČKA, A ON JOJ JE PRIREDIO PAKAO: Tada je saznala da je žrtva bolesne šale!

Žena -

Engleskinja Sofi Stivenson (24) je skupila 350 funti za avionsku kartu do Amsterdama kako bi se srela sa momkom Džesom Matemanom koga je upoznala u Barseloni. Nije ni slutila da će saznati da je bila predmet okrutne šale.

Sofi i Džes su se upoznali u Barseloni u vreme kada se tamo desio veliki teroristički napad. Njih dvoje su započeli romansu, a nakon toga su se dopisivali. Džes je uspeo da ubedi Sofi dođe da ga vidi u Amsterdamu.

Međutim, kada je stigla na aerodrom, njega nije bilo nigde, iako je trebalo da je sačeka. Šest sati kasnije, dok je bila u hotelu, stigla joj je poruka sa sledećim sadržajem: "Sve je bila šala!" i sa emotikonima praseta. Tada je shvatila da se radi o jednoj igri u kojoj momci zavode "ružne debele devojke".

"Privući svinju znači da momak pokuša da privuče debelu, ružnu devojku. Bilo mi je muka", rekla Sofi. Napisala mu je poruku u kojoj ga je pitala:

"Kako možeš da budeš tako okrutan?", ali on joj ništa nije odgovorio. Ubrzo ju je blokirao na društvenim mrežama.

"Bila sam toliko uznemirena da sam zamenila let i odmah sutra ujutro se vratila kući", rekla je prevarena devojka. Njena priča je izazvala reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili njenu hrabrost i uputili joj poruke podrške. Veliki broj ljudi joj je rekao da je lepa i da ne treba da se nervira zbog njega. Drugi su žestoko kritikovali Džesa nazivajući njegovu igru "odvratnom".

foto: Printskrin/Facebook

(Kurir.rs/Dailystar, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track