ZDRAVE I UKUSNE KOKICE: Napravite kokice BEZ ulja i BEZ zagorele šerpe!
Foto: Promo

ZDRAVE I UKUSNE KOKICE: Napravite kokice BEZ ulja i BEZ zagorele šerpe!

Žena -

Ušuškajte se ispred TV-a sa voljenom osobom, pustite dobar film i uživajte u ukusu ZDRAVIH kokica koje ćete spremati brže nego ikada ranije! Više nećete morati da stojite pored šporeta i „nadgledate“ ih niti postoji bojazan da bi mogle da izgore i kokice i šerpa – pogledajte OVDE šta će vam pomoći da ih lakše i brže napravite!

Aparat za kokice Minijoy je najpraktičniji aparat za kokice koji ste ikada videli! Toliko je mali i izuzetno lagan, sa njim su kokice još zdravije i nema pranja šerpi! On umesto vas pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše, pa nije potrebno dodavati u njega ulje. Sipajte kukuruz u aparat, pritisnete dugme i kokice su gotove za nekoliko minuta! Njegova snaga je 1200w, a kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova. A danas se ovaj genijalni aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično NISKOJ CENI!

foto: Promo

Uživajte u svojim omiljenim grickalicama više nego ikada ranije! Ne dozvolite da vam stajanje pored šporeta, drmanje šerpe, grebanje ringle, zagorela posuda i zagorele kokice unište veče. Jer sada imate Minijoy aparat za kokice kao saveznika!

Pogledajte na kom principu radi ovaj fenomenalni aparat:

Iskoristite SNIŽENJE i već danas po super ceni poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće! Poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track