OPASNO MRZIM SVOJU NAJBOLJU DRUGARICU: Uživam dok je gledam kako propada! Zbog mene je počela da pije, a nateraću je da se drogira!
Foto: Profimedia

ŠOK ISPOVEST

OPASNO MRZIM SVOJU NAJBOLJU DRUGARICU: Uživam dok je gledam kako propada! Zbog mene je počela da pije, a nateraću je da se drogira!

Žena -

Anonimna devojka priznala je da je zamrzela svoju najbolju drugaricu, pa je otkrila razlog koji je šokirao sve.

Devojka je javno ispričala svoju priču, koja je izazvala pometnju na internetu.

"Sviđa mi je jedan momak i ja sam mu to priznala, ali on me odbio jer je zaljubljen u moju najbolju prijateljicu. Od tog dana ja nisam normalna. Mrzim je iz dna duše. Šta to ima ona, a ja ne?

foto: Profimedia

Sad je sabotiram na svakom koraku. Govorim da joj odlično stoji haljina u kojoj izgleda debelo, a i nagovorila sam je da se ofarba iz predivne plave u crveno, znajući da će teško izaći iz te boje kad se jednom ofarba. Davala sam joj proteinske table sa velikom količinom kalorija, koje sam kupila u prodavnici za bodibildere uveravajući je da je to najnovija dijeta.

foto: Profimedia

Počelo je kao šala, a sada jednostavno uživam nagovarajući je na svašta.

Počela je da pije veliki količinu alkohola sa mnom, dok je nekada pila jedno ili dva piva. Sada je prešla na vodku i viski, pa konstantno meša pića. Sledeći plan mi je da joj uvalim travu. Lagano primećujem kako propada i moram reći da mi je drago, jer je bila previše slatka i zgodna. Izjedala me ljubomora, a sad sam svakim danom snažnija nabijajući joj komplekse neprimetno ispod kože...".

Kurir.rs/Novi.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track