ONE SU MOĆNE I UTICAJNE, A OVO SU NJIHOVE JAČE POLOVINE: Da li ste znali da jednoj političarki suprug pere, pegla i kuva?
Foto: Dragan Kadić

KRIJU MUŽEVE

ONE SU MOĆNE I UTICAJNE, A OVO SU NJIHOVE JAČE POLOVINE: Da li ste znali da jednoj političarki suprug pere, pegla i kuva?

Žena -

Kada govorimo o politici uglavnom se priča o ženama političarara čija lepota osvaja, ali malo je poznato za koga su udate i u kakvom su zapravo braku naše poznate političarke.

Sanda Rašković Ivić i Aleksandar Ivić

foto: Marina Lopičić

Političarka Sanda Drašković Ivić sreću je pronašla uz akademika i matematičara Aleksandra Ivića. Oni imaju troje dece, ćerku Anu i sinove Dražena i Jovana.

Slavica Đukić Dejanović i Ranko Dejanović

foto: Damir Dervišagić

Upoznali su se 1992. u hotelu „Jugoslavija“, poslednje večeri nekog kongresa psihijatara, na kojoj je bilo muzike. Oboje su bili razvedeni, ona je iz prvog braka imala sina Dušana, on dva sina i ćerku. To je, kako je on otkrio u jednom intervjuu, bila ljubav na prvi pogled. Venčali su se 1994, a dugo se prepričavalo da je ona za rođendan dobila luksuzni auto potpuno okićen orhidejama.

Ranko kaže da je Slavica prava porodična žena, te da joj zbog toga rado kuva, pegla i sprema kuću.

Zorana Mihajlović i Vladimir Atanacković

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost srećno je zaljubljena već 27 godina u biznismena Vladimira Atanackovića.

"Ada je moja prva ljubav, koja traje evo već 27 godina. Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo", ispričala je Zorana Mihajlović.

Ona i Vladimir započeli su zajednički život pre pet godina, a sa njima je i Zoranin petnaestogodišnji sin Dragan.

Maja Gojković

foto: Marina Lopičić

Predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković je nakon fakulteta upoznala slikara Igora Vlaisavljevića u koga se zaljubila na prvi pogled. Nije tajna da se između njih odvijala prava velika ljubav. Ona i Igor su živeli zajedno, a od toga su tri godine u formalnom braku.

(Kurir/Blic, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track