PREVENCIJA BOLOVA U LEĐIMA: Dugo nepravilno sedenje može biti pogubno po zdravlje – evo šta možete da uradite!
Foto: Promo

PREVENCIJA BOLOVA U LEĐIMA: Dugo nepravilno sedenje može biti pogubno po zdravlje – evo šta možete da uradite!

Žena -

Statistika pokazuje da ljudi koji imaju kancelarijski posao sede bar 13 sati dnevno, što može biti pogubno po kičmu ako su leđa konstantno u nepravilnom položaju. Kako da sprečite probleme sa kičmom ne menjajući posao koji i pored tolikog sedenja ipak volite ili, jednostavno, morate da ga radite – pogledajte OVDE!

Zahvaljujući potpori za leđa sa kuglicama! Ova specijalna potpora je dizajnirana tako da vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Sa njom ćete jednostavno morati pravilno da držite leđa u svakom trenutku, a pritom vam neće biti nelagodno. Samim tim su šanse za probleme sa kičmom znatno smanjene. Do sada nije bilo lako pronaći je kod nas, a sada je moguće kupiti je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po neverovatno sniženoj ceni od 890 dinara!

foto: Promo

Napravljena je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom sa kuglicama zahvaljujući kojima ćete imati osećaj blagog i prijatnog masiranja. Materijal obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju vazduha prilikom korišćenja što znači da nećete imati utisak da vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa niti ćete se znojiti. Lako je možete postaviti na stolicu, fotelju ili sedište u automobilu.

Izbegnite bolove i olakšajte sebi sedenje. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i kupite ovu svima neophodnu potporu za leđa po trenutno sniženoj ceni od sjajnih 890 dinara! Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track