POMOGLO JE ISKUSNIM DOMAĆICAMA, I VAMA ĆE: Korisna 4 saveta za brži i lakši rad u kuhinji!
Foto: Promo

POMOGLO JE ISKUSNIM DOMAĆICAMA, I VAMA ĆE: Korisna 4 saveta za brži i lakši rad u kuhinji!

Žena -

Koliko god izgledala kao prostor u kome možete pokazati svoju kreativnu stranu, kuhinja je ipak mesto na kome mnoge domaćice nerado provede vreme, a sve zbog toga što nemaju adekvatan „alat“ koji bi im olakšao rad. Evo nekoliko stvari koje morate imati u kuhinji ako želite bržu i lakšu pripremu:

Zavarivač za kese će vam biti od velike pomoći svakodnevno, a naročito sada kada sprmate zimnicu. Sa njime će namirnice sačuvati sveži, jer kese koje njime zatvorite neće propuštati ni vazduh ni vodu. A može poslužiti i da zatvorite kese u kojima držite „sitniš“ poput eksera, dugmića i slično. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od 790 din!

foto: Promo

Još jedna izuzetno korisna stvarčica potrebna svakoj domaćici jeste Better strainer cediljka! Ona je pogodna za ceđenje svih vrsta namirnica: od voća, preko povrća do testenine. Postavlja se vrlo lako i, zahvaljujući dobrom dihtovanju, ostaje zasigurno na vašoj posudi. Rastegljiva je i njen prečnik bez širenja iznosi 24cm, a sa širenjem 30cm. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti za SAMO 490 din!

foto: Promo

Interesantna i vrlo korisna „alatka“ u kuhinji može biti i tajmer za kuvanje jaja! Kako radi? Absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju. Kada se tajmer zagreje, crvena podloga će promeniti boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoć jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po čak 30% sniženoj ceni za SAMO 890 din!

foto: Promo

A svakoj kuhinji neophodan je i kvalitetan oštrač noževa koji će u samo 2 poteza učiniti da se i vaši najstariji noževi ponašaju poput onih iz reklama. Oštrač noževa Edge of Glory sa vakumom je stigao i kod nas, a danas ga možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po i više nego odličnoj ceni od 540 din!

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track