SOFIJA (5) ROĐENA JE SA POLA SRCA: Čudesna devojčica preživela je 3 operacije, a pred 4. je imala želju koja je neke zaprepastila a neke rasplakala!
Foto: Printskrin Facebook

RODITELJI SU JOJ ISPUNILI, DA LI BISTE VI?

SOFIJA (5) ROĐENA JE SA POLA SRCA: Čudesna devojčica preživela je 3 operacije, a pred 4. je imala želju koja je neke zaprepastila a neke rasplakala!

Žena -

Sofija Kjapalone (5) iz Amerike rođena je sa teškim srčanim oboljenjem zbog čega će do kraja života morati da ide na operacije srca. Već tri puta je operisana, a pred četvrtu je imala jednu želju koja je za neke bizarna, a za neke predivna... Međutim, njeni roditelji su odlučili da joj to ispune.

Naime, kada joj je uspostavljena dijagnoza, doktori su sumnjali da će živeti duže od dve godine, ali ova mališanka je dokazala da ne odustaje od želje za životom.

Sofija je do sada operisana već tri puta, a sada je očekuje četvrta operacija na otvorenom srcu. Međutim, ona je pre toga poželela da se uda za svog druga Hantera (6), što su joj roditelji dozvolili.

Sa dečakovom mamom organizovali su svadbeno fotografisanje u venčanici i svečanom odelu.

Sofija je bila po bolnicama otkad se rodila, ali i tako mala nikada se nije predala. Doktori smatraju da boluje od Di Džordžovog sindroma, poremećaja u hromozomima.

"Rođena je sa pola srca, nema celu desnu stranu. Ona je hodajuće čudo. I nema nikakvih očekivanja za nju jer i sada nema razloga i objašnjena zašto je uopšte živa", rekla je Krisi Somerset Kjapalone, Sofijina mama.

"Odmalena se igraju zajedno. Veoma su povezani, ima hemije među njima, predivno je gledati ih", rekla je Trejsi, Hanterova mama.

Sofiju i Hantera je u parku snimao profesionalni fotograf i oboje su bili u svečanim odelcima. Igrali su se među lišćem, držali se za ruke poljubili se – u obraz.

Krisi je priznala i da ju je sve to još jednom prestrašilo jer je iznova pomislila kako je to jedina prilika kada će svoju ćerku videti u venčanici.

"Nadam se da će Sofija poživeti i da će moći da se uda za Hantera kad bude imala 25 godina, ali sada mi je najvažnije da ona bude srećna i zdrava dok god to njeno telo bude moglo da izdrži."

Ubrzo su ove fotografije obišle svet i rasplakale mnoge ljude širom planete.

(Kurir.rs/Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track