VRATITE BOJU SEDOJ KOSI: Najjednostavniji recept priprema se kod kuće i potpuno je prirodan!
Foto: Profimedia

ODLIČAN EFEKAT

VRATITE BOJU SEDOJ KOSI: Najjednostavniji recept priprema se kod kuće i potpuno je prirodan!

Žena -

Seda kosa više nije nešto što ukazuje na starost. Veliki broj mladih ljudi pati od preranog starenja i prilično im je neprijatno zbog toga.

Najbrži i najlakši način rešavanja ovog problema je farbanje, ali štetne hemikalije umeju da uzrokuju i trajno oštećenje kose...

Rešenje za vraćanje boje sedoj kosi

Verovali ili ne, kokosovo ulje je lek kojim se možete osloboditi sede kose! U kokosovom ulju leži tajna duge, lepe i jake kose.

foto: Profimedia

Kokosovo ulje bogato je ugljenim hidratima, zdravim masnoćama, vitaminima i mineralima koji pružaju kosi potrebnu negu. Koristile su ga mnoge civilizacije i dokazano je kako je odličan lek za kosu. Redovita upotreba kokosovog ulja rezultiraće jakom, čvrstom, zdravom i sjajnom kosom.

foto: Profimedia

Korišćenje kokosovog ulja za sedu kosu

Zagrejte 2-3 kašike ulja oko 20 sekundi. Nežno masirajte koren kose s toplim kokosovim uljem i pustite da se folikule dlake natope uljem (oko 10 minuta). Isperite toplom vodom. Zatim šamponirajte vašu kosu na uobičajen način i završite pranje regeneratorom.

Ovo možete svakodnevno ponavljati kako bi dobili željeni efekat. Redovno korišćenje definitivno će vam pomoći da se oslobodite sede kose i daće vam zdravu, lepu i sjajnu dlaku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track