NEPRAVILNO SEDENJE OPASNO PO KIČMU: Svako ko želi da sačuva leđa mora u kancelariji imati OVO!
Foto: Promo

NEPRAVILNO SEDENJE OPASNO PO KIČMU: Svako ko želi da sačuva leđa mora u kancelariji imati OVO!

Žena -

Nepravilno sedenje može biti vrlo opasno po vašu kičmu, što znate i sami ako radite kancelarijski posao i dugo sedite. Verovatno kao i veliki deo populacije mučite muku sa bolovima u u leđima, trnjenem u ovom predelu i ni jedan preparat vam ne pomaže. Kako ne bi došlo do ovoga i kako biste ublažili, pa čak i potpuno eliminisali ove tegobe, pogledajte OVDE šta da radite.

Potpora za leđa sa masažnim kuglicama postala je neizostavni deo velikog broja kancelarija ne samo u kod nas, već i u svetu. Dizajnirana je tako da vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u leđima, sa čime se susreću svi koji dugo sede. Sa njom ćete naprosto biti primorani da držite leđa pravilno u svakom momentu, a pritom vam neće biti nelagodno. Samim tim su šanse za probleme sa kičmom znatno smanjene. Danas je možete kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po neverovatno sniženoj ceni od 890 dinara!

foto: Promo

Ova fenomenalna potpora ima u svom središnjem delu kuglice zahvaljujući kojima ćete imati osećaj blagog i prijatnog masiranja kadgod se naslonite. Materijal obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju vazduha što znači da nećete imati utisak da vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa niti ćete se znojiti. Lako je možete postaviti na stolicu, fotelju ili sedište u automobilu.

Izbegnite bolove i olakšajte sebi sedenje. Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu i kupite za kuću ili kancelariju potporu za leđa po trenutno sniženoj ceni od sjajnih 890 dinara! Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track