(FOTO) KAŽE DA NJENE GRUDI I ZADNJICA PLAŠE MUŠKARCE: Upoznajte Sprkinju sa najizazovnijim oblinama!
Foto: Printscreen/Instagram

PRŠTI OD SEKSAPILA

(FOTO) KAŽE DA NJENE GRUDI I ZADNJICA PLAŠE MUŠKARCE: Upoznajte Sprkinju sa najizazovnijim oblinama!

Žena -

Za nju svi kažu da je Srpkinja sa najlepšim dekolteom, a njen Instagram pršti od dokaza da to zaista i jeste tako

Džena Dženović već dugo ponosno nosi titulu Srpkinje sa najizazovnijim oblinama. Sa dva i po miliona pratilaca na Instagramu, jasno je da to mišljenje deli ceo svet, a ne samo Srbija.

Until next time...?? @ooresorts #oomoments

A post shared by Jenna (@jennajenovich) on

Džena sa ponosom ističe da je iz Srbije, i često to spominje i na svojim slikama, poput ove gde je sebe kratko opisala kao "Balkanku".

Džena je inače rođena blizu Beograda, a sa porodicom se 1993. godine preselila u Nemačku, da bi potom 1999. godine otišla u Ameriku.

Oduvek je maštala o Holivudu, i i dalje vredno radi na tome. Taj plan joj se još nije ostvario, ali mora se priznati da joj uopšte ne ide loše sa dva i po miliona pratilaca na Instagramu, ali i međunarodnim priznanjima - tako ju je prošle godine turski magazin "FHM" stavio na listu 100 najlepših žena sveta.

This is my happy place ?@oneandonlypalmilla. #oomoments

A post shared by Jenna (@jennajenovich) on

A da nisu samo grudi te koje privlače pažnju muškog pola pokazuju i fotografije iz drugog ugla.

Džena se prošle godine na Instagramu deklarisala i kao vatrena navijačica Partizana, čime je stekla ogroman broj pratilaca iz Srbije.

Džena je u intervjuu za časopis "Esquire" otkrila da su joj grudi sasvim prirodne, ali da za zadnjicu trenira vrlo naporno, kao i da je oduvek maštala o tome da bude manekenka i da sve oči budu uprte u nju. Iako je mnogi smatraju savršeno građenom ženom, ona kaže da joj je baš to često prepreka u ljubavi.

You make me smile! @oneandonlypalmilla #oomoments

A post shared by Jenna (@jennajenovich) on

"Mislim da moje obline prestraše muškarce, ali to i nije tako loše. Tako se odmah odstrane oni koji nemaju samopouzdanja, a ja kod muškaraca tražim baš samopouzdanje, vernost i smisao za humor", otkrila je ova manekenka.

Džena je u istom intervjuu otkrila i da joj je sa godinama sve teže da održava figuru, ali da daje sve od sebe.

"Najvažnije je vežbati. Obožavam da jedem, i zato moram mnogo da vežbam. Volim da trčim, igram košarku ili vozim rolere. Moja tajna broj jedan je zeleni čaj, pijem ga bukvalno uz sve što jedem. Pored toga i pijem mnogo vode", otkrila je ova zanosna Srpkinja.

Balkan girl ⭐️? ?

A post shared by Jenna (@jennajenovich) on

(Kurir/Žena, Foto:Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track