HOROSKOP ZA POVRATAK NESREĆE IZ PROŠLOSTI: Evo kako će jedan znak rešiti ljubavne probleme
Foto: Shutterstock

Astro opasne sudbine

HOROSKOP ZA POVRATAK NESREĆE IZ PROŠLOSTI: Evo kako će jedan znak rešiti ljubavne probleme

Žena -

Sekstil Marsa i Saturna danas donosi velike promene i zahteva konstantnu aktivnost za izvršenje poslovnih zadataka i ljubavnih ambicija, ali ovaj znak će uspeti da uspostavi ravnotežu, piše Lovesensa.

Dnevni horoskop predviđa da će se danas ponovo probuditi strast između Lavova i njihovih ljubavnika. Međutim, zbog komplikovanih zadataka koje vam zvezde zadaju nećete imati vremena da se posvetite partneru, ali romantična poruka, poziv ili dogovaranje sastanka svakako će pomoći da dokažete koliko želite da se vaša veza još više razvija. Usamljeni Lavovi danas imaju priliku da naprave krupan korak na ljubavnom planu.

Vreme je da napokon okončate odnos sa osobom iz prošlosti koja vas koči da budete srećni i ispunjeni. Univerzum šalje divan susret. Ne plašite se rizika, već uživajte u divnim osećanjima koja se rađaju. Retrogradan Merkur danas vas sputava da pokažete svoj maksimum na poslu. Ne očajavajte zbog otežane komunikacije i nedostatka koncentracije, već sve važne odluke i zadatke odložite za sutra, ukoliko je taj potez moguć.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU

KAKO DA ZAŠTITITE KUĆU OD NESREĆE

OVE STVARI TREBA ŠTO PRE DA IZBACITE IZ KUPATILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track