BLIŽE SE PRAZNICI, VREME JE ZA DAROVE: Evo nekih predloga kako da na osnovu horoskopskog znaka izaberete poklon!
Foto: Profimedia

ideje

BLIŽE SE PRAZNICI, VREME JE ZA DAROVE: Evo nekih predloga kako da na osnovu horoskopskog znaka izaberete poklon!

Žena -

Kako se bliže praznici, tako raste euforija i sve više vam se nameće pitanje - kakav poklon izabrati najmilijima. Zvezde imaju odgovor na vaše probleme.

Ako znate šta je u horoskopu osoba kojoj birate poklon, potraga za istim će biti znatno olakšana.

Donosimo kreativne i zabavne opcije koje bi vas mogle inspirirati pri sledećoj kupovini.

Ovan

Ovnovi su avanturisti koji vole da žive u trenutku. Odvažni su, uspešni i puni energije. Aktivni su i vole da budu na otvorenom prostoru. Ovnovi će voleti sve što je povezano sa fotografisanjem i kamerama. Vole putovanja, pa je i jedna torba dobra opcija. S obzirom na to da vole i prirodu, nećete pogrešiti i ako se odlučite za cveće.

foto: profimedia

Bik

Bikovi vole samo najbolje stvari u životu poput umetnosti, hrane i lepote. Vole sve što ima veze s ukusima, mirisima i zvukovima. Vodite se time pri odabiru poklona.

foto: profimedia

Blizanci

Blizanci uživaju u čitanju, pisanju, razmišljanju i deljenju ideja sa ljudima oko sebe. Imaju visoku inteligenciju i jako su društveni, ali istovremeno mogu biti i neorganizovani. Za ovaj horoskopski znak, knjiga bi bila odličan izbor.

foto: profimedia

Rak

Rakovi su osetljiva bića. Vole drugima da stvaraju prijatnu atmosferu, pažljivi su i odani prijatelji. idealn poklon za rakove je nešto za kuhinju ili uređivanje doma.

foto: profimedia

Lav

Lavovi znaju biti dramatični i vole da su u centru pažnje. Takođe, snažni su, šarmantni i vole smeh. Oni su temelj svake zabave. Uživaju u skupim poklonima, ali vole i oni da poklanjaju. Cipele su odličan izbor.

foto: profimedia

Devica

Često smatrana perfekcionisticom, devica koristi svoju odlučnost i upornost kako bi pomogla drugima. Produktivni su i pouzdani kao prijatelji i kolege, ali vole i da se zabave. Sve što ima veze sa organizacijom i motivacijom oduševiće devicu. Iznenađenje u vidu žurke ili romantične večere ili poslastice bio bi pun pogodak.

foto: profimedia

Vaga

Vage su najdruštveniji i najpopularniji znak zodijaka, a svoja prijateljstva shvataju jako ozbiljno. Vage su jako pouzdane i elegantne, a ponekad ih se treba podsetiti da malo i sebe stave u prvi plan. Počastite ih poklonom kojim će uživati u vlastitom društvu i opustiti se za promenu.

foto: profimedia

Škorpija

Škorpije vole sve što je mistično i mračno, a jako su strastveni kad se radi o učenju, napretku i novim veštinama. Prirodno su radoznali.

foto: profimedia

Strelac

Večno pozitivni strelci vole avanture, putovanja i žurke. Obožavaju da uće nove stvari i najčešće su slika i prilika izreke "uči se dok si živ".

foto: profimedia

Jarac

Jarčevi su fokusirani na porodicu i usrećivanje najmilijih. Puno rade i urođeni su vođe, zbog čega ih se treba podsetiti koliko je važno sebe ponekad staviti na prvo mesto.

foto: profimedia

Vodolija

Vodeolije su sami sebi šefovi i potreban im je jednako unikatan i poseban poklon, kao što su i oni sami. Pametni su, društveni, brzo sklapaju prijateljstva i večno brinu o čovečanstvu.

foto: Profimedia

Ribe

Duhovne Ribe prirodno privlače mistične stvari. Imaju bujnu maštu i obožavaju svet fantazije. Takođe, jako su osećajne i svakako najosetljiviji znak zodijaka.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Miss 7, 24.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 06.12.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track