IMA 6 GODINA I ARMIJU FANOVA: Ruskinja proglašena za najlepšu devojčicu na svetu i na pravom je putu da stigne svoju stariju "suparnicu"!
Foto: profimedia

lutka

IMA 6 GODINA I ARMIJU FANOVA: Ruskinja proglašena za najlepšu devojčicu na svetu i na pravom je putu da stigne svoju stariju "suparnicu"!

Žena -

Anastasija ima oko 500.000 pratilaca na Instagramu, koji vodi njena majka Ana. Mnogi kažu da izgleda poput lutke, a da su joj plave oči glavni adut.

???

A post shared by Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) on

Anastasija Knjazeva, devojčica iz Rusije ( 6) proglašena je za najlepšu na svetu i na pravom je putu da stigne francuskog modela Tajlin Blondu (16) koja je nekada i sama nosila tu titulu, prenosi Dejli Mejl.

mornin’

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Mnogi ne moguda se suzdrže, a da ne uporede ove dve devojčice, a već sada se čini da će mala Ruskinja postati popularnija od lepe Francuskinje.

Svaka fotografija ima gomilu komentara, a čini se ova devojčica ima najviše fanova u Brazilu i Indoneziji.

Prva njena fotografija se pojavila na internetu 2015. godine, kada je imala samo četiri godine.

Ona je uspešan dečiji model i glumila je u brojnim reklamama. Nosila je revije poznatih ruskih brendova, uključujući i Amoreco i Kisabiano. Takođe, proglašena je za zaštitno lice male mis Aoki u oktobru prošle godine.

Svi su sigurni da će mala Anastasija jednog dana preuzeti vodeće mesto na modnoj pisti od ruskog modela Irine Šajk, koja je stekla slavu 2007. godine.

Ipak, ima i onih koji kritikuju Aninu majku zbog toga što ćerku gura u modne vode i što joj dopušta da nosi šminku.

Kurir.rs/ Telegraf, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSKINJA ANASTASIJA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada je pokazala kako LEPO peva! Oduševićete se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track