Najnovije vesti

KOLIKO GOD STE ZALJUBLJENE: Žene, ovih 6 stvari nikada nemojte da menjate zbog muškarca!
Foto: Profimedia

KONTROLIŠITE SVOJ ŽIVOT

KOLIKO GOD STE ZALJUBLJENE: Žene, ovih 6 stvari nikada nemojte da menjate zbog muškarca!

Žena

Ljubav je sila koja sigurno najsnažnije pokreće čoveka, ali ne treba da joj dopustite da određuje svaki vaš korak.

Vrlo je važno voditi računa o drugima, ali ne i po cenu vlastite sreće. Ako želite srećan i ispunjen život, onda sledeće stvari nikada nemojte da radite zbog muškarca pa čak i da je “zadnji na svetu”.

 

foto: Profimedia

 

Ne odustajte od svojih snova

 

Nemojte mu dopustiti da vas odgovori od vaše želje. Ne dopustite mu da vas dovede u situaciju da birate između njega i svog sna. Ako je vaša ljubav dovoljno jaka, sigurno ćete pronaći rešenje koje će odgovarati oboma. Ono što žena nikada ne sme da uradi je da odustane od svojih snova, samo da bi ugodila muškarcu.

Ne menjajte svoj izgled

 

Samo zato što muškarci vole zgodne pevačice i fotomodele ne treba njihove partnerike da izgledaju poput njih. Ako vas tera da se oblačite kako njemu odgovara ili čak predlaže plastičnu operaciju, vi stvarno nemate šta da tražite s njim. To je vaše telo i vi odlučujete šta ćete s njim. Ako vas stvarno voli, voleće vas upravo onakvu kakva jeste.

 

foto: Profimedia

 

Ne zapostavljajte prijatelje

 

U današnje vreme jednostavno vam fali vremena da biste postigli sve što isplanirate. Međutim i kada imate slobodnog vremena, ne bi trebalo da ga provodite samo sa svojim partnerom. Vašoj porodici i prijateljima ste isto tako potrebni, kao i njemu. Raspodelite vreme tako da se niko ne oseća zanemareno.

Nemojte glumiti da ste nešto što u stvari niste

 

Nikada se nemojte pretvarati da ste nešto što niste. Ne glumite da ste manje inteligentni ili sposobni samo da bi se on osećao bolje. Verovali ili ne, muškarci zapravo vole samostalne i nezavisne žene. Sigurno će i vaš biti ponosan što ima pored sebe nekog kao što ste vi.

 

foto: Profimedia

 

Nemojte se izgladnjivati

 

Nema ništa loše u tome što želite biti zdravi i dobro izgledati. Pripazite na ishranu i vežbajte zato što vi tako želite, a ne da biste udovoljili partneru. Najvažnije od svega je da ste vi zadovoljni svojim izgledom i da se dobro osećate u svom telu.

Ne dopustite mu da vas kontroliše 

 

Koliko god da ga volite, ne smete dopustiti da vam kontroliše život. Ako ste u ozbiljnoj vezi, normalno je da ćete sve veće odluke donositi zajedno. Ali on nipošto ne sme samostalno da ih donosi, a da se tiču vašeg života.

 

foto: Profimedia

 

Kurir.rs/Minimagazin, Foto: Profimedia

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...