SPAS U PRAVI ČAS: Kako mi je KAFA sa komšinicom pomogla da se zauvek rešim bolova u leđima!
Foto: Promo

SPAS U PRAVI ČAS: Kako mi je KAFA sa komšinicom pomogla da se zauvek rešim bolova u leđima!

Žena -

Milena (58) je jedna od mnogih koja radi kancelarijski posao godinama unazad, što je na njena leđa ostavilo posledice koje je verovala da nikada neće rešiti. „Leđa me apsolutno uvek bole, samo što je to nekad jako malo, a nekad ludim od bolova. Vežbe nisam u prilici stalno da radim jer imam previše obaveza kada se vratim sa posla, a za masaže i kojekakve terapije, pravo da vam kažem, nemam novca. Već sam se bila pomirila sa tim da ću uvek imati te tegobe, a onda sam otišla kod komšinice na kafu i kući se vratila preporođena!“ – priča Milena.

„Komšinica i ja se zbog obaveza kojima sam bila „zatrpana“ nismo videle nedeljama unazad i radovala sam se kada sam ugrabila slobodno da sa njom popijem kafu. Otišla sam umorna, a leđa su me toliko bolela da sam imala utisak da mi koža na tom delu trne. Donela mi je kafu i pred mene iznela nešto novo što je kupila za šta sam se smejala kada me ubeđivala da će mi pomoći.“

„Ovo je najbolja stvar koju možeš da stvaiš na leđa“, rekla mi je. „Ma, pusti me ženo, baš će ta skalamerija da mi pomogne“, bila sam tvrdoglava. Ipak, rešila sam da je ispoštujem i probala – ljudi moji, kakva stvar! Kako je to mene dobro izmasiralo, kako je to mene preporodilo! Mišići su mi se opustili, čvorići se smanjili, bolove skoro uopšte nisam ni imala! Istog momenta mi je dala ovaj broj 011/6 888 999 (mada može da se kupi i na internetu OVDE) i poručila sam masažer željno iščekujući da stigne!“

foto: Promo

„Ovim masažerom može da se masira SVAKI DEO TELA - vrat, ramena, leđa, zadnjica, noge, pa čak i stopala. Ima i infracrveno svetlo koje greje, mada meni nekad prija da ga isključim. Ne mogu vam objasniti koliko se bolje osećam! Ne samo da me leđa manje bole, već sam nekako generalno odmornija!“ – kaže oduševljeno Milena.

Da li ste i vi probali vibracioni masažer sa infracrvenim svetlom? Da li su i vaši utisci slični Mileninim? Ako niste, obavezno poručite još danas svoj masažer OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i videćete – preporodićete se i vi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track