NAJBOLJI POSNI RECEPTI OD DANAS U KURIRU: Svaki dan poklon dodatak sa receptima najboljih kuvara
Foto: Kurir

UŽIVAJTE U POSTU

NAJBOLJI POSNI RECEPTI OD DANAS U KURIRU: Svaki dan poklon dodatak sa receptima najboljih kuvara

Žena -

U toku je veliki božićni post, koji traje do 7. januara. Ako postite, a želite da uživate u ukusnim jelima, ne smete da propustite novu akciju Kurira! Od danas svaki dan uz Kurir dobijate po jedan poklon dodatak sa odabranim posnim receptima najboljih kuvara. Imate jedinstvenu priliku da sakupite preko 60 recepata za pripremu najukusniji posnih predjela, salata, čorbi, glavnih jela, kolača i torti.

Prvi dodatak pod nazivom NAJBOLJA POSNA PREDJELA donosi recepte za pripremu posnih kiflica, pogačica, projica i rolnica. Sutra poklanjamo dodatak NAJBOLJE POSNE SALATE u kojem ćete naći sjajne recepte za pripremu rusko-srpske salate, salate sa posnim makaronama, salate sa tunjevinom i mnoge druge. U subotu vas čekaju NAJBOLJE POSNE SUPE I ČORBE: supa od ribe na svetogorski način, krem-supa od karfiola, supa od celera i krompira, alska čorba, čorba od praziluka itd. U nedelju poklanjamo recepte za NAJBOLJA POSNA GLAVNA JELA: suva paprika punjena pirinčem, posna sarma, riblji paprikaš, oslić na svetogorski način, fileti soma sa susamom i drugi. U ponedeljak dobijate uputstva za pripremu NAJBOLJIH POSNIH KOLAČA I TORTI: medenjaci, bombice od jabuka, bajadere, čokoladne rum-bombice, žito-torta, torta s jagodama i druge.

foto: Kurir

Ako postite, a voleli biste da vaš jelovnik bude raznovrstan, sakupite Kurirove dodatke sa receptima za pripremu neodoljivih specijaliteta i, uz malo truda, uživaćete u slasnim, a posnim obrocima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track