NE ODUSTAJE: Kraljica Elizabeta nosi isti model cipela više od 50 godina, evo šta želi da poruči...
Foto: profimedia

modna klasičarka

NE ODUSTAJE: Kraljica Elizabeta nosi isti model cipela više od 50 godina, evo šta želi da poruči...

Žena -

Kraljica Elizabeta II više od 60 godina vlada britanskom monarhijom, a sve vreme ostala je verna identičnom modelu cipela, šešira, torbica i frizuri.

Kraljica Elizabeta II je sa princom Filipom krajem nedelje otišla na svoju svoju zimsku vikendicu u dvorcu Sandrigham u Norfolku, gde će dočekati Božić, a tom prilikom ponela je efektan kaput u ljubičastoj nijansi. Stajling je upotpunila omiljenim cipelama i torbicom, koje nosi već više od pola decenije.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da kraljica, za razliku od običnih smrtnica, ima tu sreću da pre nego što obuje svoje mokasine, jedna od članica osoblja kraljevske porodice ih dobro razgazi. Tako je kraljica uvek pošteđena neprijatnih žuljeva.

foto: profimedia

Osim što uvek nosi iste crne cipele, godinama je verna istom brendu, ali i modelu torbica.

Kraljici torbice služe i za tajnu komunikaciju s osobljem pa pomoću njih daje znak kada želi promenu, a da se ne obrati nikome od svojih zaposlenika. Kraljica naime premešta torbicu iz jedne ruku u drugu kada više ne želi s nekim da razgovara na raznim zabavama. Ako torbicu stavi na sto, podređeni znaju da je umorna i spremna za polazak i to u roku od pet minuta od tog trenutka.

U slučaju da tokom večere torbicu spusti na pod, to pak znači da ne uživa u razgovoru i želi da ju dvorsko osoblje spasi od sugovornika

(Kurir.rs/Tportal.hr,Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track