ČULA SAM DA ČEKAM TROJKE I ŠOKIRALA SE: Kada su se rodili, pogledala sam im lica i otkrila nešto što je zapanjilo lekare!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ČULA SAM DA ČEKAM TROJKE I ŠOKIRALA SE: Kada su se rodili, pogledala sam im lica i otkrila nešto što je zapanjilo lekare!

Žena -

Beki Džo Alen (23) iz Liverpula mislila je da čeka još jedno dete ali kada je otišla na ultrazvuk saznala je da će postati majka trojki. Nije mogla da poveruje, a kada su se rodili i kada je pogledala njihova lica, ostala je bez teksta.

Naime, saznanje da će postati majka 3 bebe odjednom bilo je veliko iznenađenje, pogotovo kad se zaviri u njihove familije.

"Nisam mogla da verujem. U našoj porodici nema ni blizanaca, a kamoli trojki", rekla je Beki, ali to nije bio kraj njenim čudima.

A post shared by Becki-jo allen (@beckijo92) on

U 31. nedelji Beki se porodila. Na svet su došli Roko, Rohan i Roman, i kao što je to često sa trojkama, težina im je bila izuzetno mala, pa su prebačeni na neonatalnu intenzivnu negu.

Tri nedelje kasnije, skinuti su sa aparata i Beki je konačno mogla da im potpuno sagleda lica. I tada je usledio šok. Izgledali su identično.

Ispostavilo se da su u pitanju identične trojke, a šanse za to su od 60.000 pa sve do 200 miliona naspram jeda. Svega još par prirodno začetih trojki u celoj Velikoj Britaniji su identične trojke.

Ali iako su genetski identični, karakterno nisu. I tako ih Beki i razlikuje.

"Rohan je najglasniji, stalno nešto viče, Roko je opušten a Roman sebičnjak", kaže majka. To joj je, kaže, jedini siguran način da otkrije ko je ko.

A post shared by Becki-jo allen (@beckijo92) on

(Kurir.rs/dailymail.co.uk, Foto: Profimedia/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track