PREDIVNI TRENUCI U TOPLINI DOMA: Postoji nekoliko sasvim posebnih trikova za Božić koji će biti najbolji ikada!
Foto: Profimedia

NAJRADOSNIJI HRiŠĆANSKI PRAZNIK

PREDIVNI TRENUCI U TOPLINI DOMA: Postoji nekoliko sasvim posebnih trikova za Božić koji će biti najbolji ikada!

Žena -

Božić je najradosniji hrišćanski praznik, dan kada se slavi rođenje Isusa Hrista, početak svega dobrog i naprednog u čoveku. Ovo je praznik cele porodice i zato se trudite da ga učinite nezaboravnim za svoju decu.

Evo nekih načina kako da to učinite.

1. Napravite Božićni kalendar Možete da napravite poseban božićni kalendar za ceo mesec koji će biti ispunjen specijalnim zadacima. Uključite decu u bilo koju božićnu aktivnost koju radite, kako bi osetili pravi duh praznika.

foto: profimedia

2. Odvedite porodicu u crkvu Ukoliko ste porodica koja ne ide zajedno u crkvu, neka Božić bude trenutak kada ćete zajedno da odete. Provedite ga u krugu porodice. 3. Odvedite porodicu u drugu zemlju Odvedite porodicu negde gde se Božić razlikuje od vašeg. Na taj način ćete provesti vreme zajedno, a pritom ćete da naučiite nešto o drugoj kulturi. 4. Budite humani Božićni dan provedite tako što ćete pomoći drugima. Podstaknite decu da poklone stvari koje ne koriste i koje im više ne trebaju, onima kojima je svaka sitnica dobrodošla. 5. Organizujte rat grudvanja Nekada i najmanje stvari mogu da budu najbolje uspomene. Ako je napadalo dovoljno snega, izađite sa decom napolje i upustite se u snežne avanture.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ovo je dečak koji je prvi pronašao zlatnik u česnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track