NAJBOLJA DIJETA PO RECEPTU KEJT MIDLTON: Evo kako da smršate i imate lepo telo kao engleska princeza
Foto: Profimedia

Topi masne naslage

NAJBOLJA DIJETA PO RECEPTU KEJT MIDLTON: Evo kako da smršate i imate lepo telo kao engleska princeza

Žena -

Mediji su pisali da je Kejt Midlton bila opsednuta dijetom pre svog venčanja, a evo kog režima ishrane se lepa princeza pridržavala, piše Lepa & srećna.

Kejt se strogo pridržavala popularne Dukanove ili francuske dijete koja ima 4 faze, dve za mršavljenje i dve za održavanje linije. Na početku dijete treba da izračunate koliko treba viška kilograma da izgubite, u skladu sa svojom visinom i godinama, a u početku dijeta se zasniva na proteinima i ovsenim mekinjama. U sledećoj fazi u jelovnik treba da uvrstite i povrće, a zatim opgraničenu količinu ugljenih hidrata i masti, dok u završnoj fazi možete da pojačate količinu ovsenih mekinja.

Mnogi koji su isprobali ovu dijetu ističu da je delotvorna, brzo skida višak kilopgrama, bez povratka masnih naslaga. Nakon strogih dijeta Kejt je odlučil a da se opusti, pa danas kad joj se jede nešto slatko uživa u smutijima i bademovom mleku. Ostaje da vidimo da li će se nova engleska princeza Megan Markl pridržavati ove dijete ili će imati sasvim drugačiji jelovnik pre venčanja.

PROČITAJTE JOŠ:

DUKANOVA DIJETA ZA BRZO MRŠAVLJENJE (PRAVILA)

KOJA SE LEPŠE OBLAČI - KEJT MIDLTON ILI MEGAN MARKL (FOTO)

KAKO DA PIJETE DOMAĆU KAFU AKO ŽELITE DA SMRŠATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track