Najnovije vesti

PRIČA KOJA ĆE VAS NATERATI DA DOBRO RAZMISLITE: Ova devojka je otišla na nadogradnju trepavica, a onda je usledio ŠOK!
Foto: profimedia

PAMTIĆE OVO CEO ŽIVOT

PRIČA KOJA ĆE VAS NATERATI DA DOBRO RAZMISLITE: Ova devojka je otišla na nadogradnju trepavica, a onda je usledio ŠOK!

Žena

Ima žena koje nisu zadovoljne izgledom svojih trepevica, pa posežu za veštačkim. Ali, sigurno smo da ćete nakon što pročitate ovu priču, dobro razmisliti pre nego što se opet odlučite na takav potez.

Ko ne bi voleo savršene trepavice? Studentkinja Isabel Kun (20) iz Kanade je poželela guste i velike trepavice pa je odlučila da ugradi takve. Ali, ona će svoju nadogradnju pamtiti ceo život.

Kun je ugrađivala trepavice svake dve do tri nedelje u istom salonu i nikad nije imala neželjene reakcije sve do prošlog meseca.

Nakon što je stavila veštačke trepavice primetila je da su joj oči malo natečene. Sledeće nedelje otišla je ponovo u salon i rekla radnici da možda ima alergiju na lepak i pitala je da li koristi uvek isti. Žena joj je odgovorila kako nema potrebe da brine i da je lepak dobar.

foto: profimedia

Dva dana kasnije probudila se sa natečenim očima. Znala je da nešto definitivno nije u redu.

"Jedva sam gledala, a imala sam i probleme sa gutanjem i disanjem. Otišla sam u bolnicu, odmah su primili kad su videli kako mi izgleda lice", rekla je Kun.

Doktori su joj dali steroide kako bi smanjili oticanje, ali kad je došla kući bilo joj je još gore.

Nakon toga, salon u kojem je Kun ugradila trepavice je na svojoj veb stranici obavestio klijente da mogu da se testiraju na lepak kako ne bi došlo do alergijskih reakcija. 

Reakcije na veštačke trepavice su uvek moguće i zato dobro obratite pažnju kako ne biste bespotrebno sebe izložili opasnosti.

Kurir.rs/refinery29, Foto: 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJVEĆA SREĆNICA NA PLANETI! Ogromno stablo umalo zgromilo mamu sa bebom!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...