Najnovije vesti

SAMI STE I NEMATE NIKOGA: Ovih 5 snova najavljuju da PRAVU LJUBAV!
Foto: Profimedia

SANOVNIK

SAMI STE I NEMATE NIKOGA: Ovih 5 snova najavljuju da PRAVU LJUBAV!

Žena
14:21h

Verovatno ste nekad sanjali snove čije značenje niste mogli da rastumačite. Ako ste već neko vreme sami sigurno, niste mogli da se ne zapitate kada će to prava ljubav pronaći i vas.

Ukoliko ste sanjali nešto od ovoga ona je tu, na dohvat ruke, ukoliko niste, moraćete još malo da pričekate.

1. Lutka

Ovaj motiv u snu ima više značenja. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu sa nekim, ali ako poklonite lutku, to govori o dolasku nove ljubavi u vaš život.

foto: Jutjub Printskrin

2. Nagost

Ovaj čudan motiv često opseda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se s nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba s kojom možete imati romansu.

3. Posteljina

Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate belu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi.

foto: Profimedia

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete pronaći izlaz, onda još niste spremni za novu ljubav. Uspješan bijeg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

foto: Profimedia

5. Semenke

Semenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu, to znači da bi trebalo da se rešite loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak nove veze.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Oslobođenje/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Otkrivamo vam SEDAM TRIKOVA da brže zaspite!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...