RIZIK PO ZDRAVLJE: Životni vek pušača kraći 10 do 15 godina – OVO će vam pomoći da prestanete!
Foto: Promo

RIZIK PO ZDRAVLJE: Životni vek pušača kraći 10 do 15 godina – OVO će vam pomoći da prestanete!

Žena -

Imate želju da prestanete da pušite, ali ste shvatili da samo želja nije dovoljna? Da biste to realizovali, postoje raznorazni trikovi i „pomoćna sredstva“. Jedna od tih stvarčica je mnogo više nego ostale fascinirala svojom efikašnošću one koji su je probali – pogledajte OVDE šta je to ustvari.

Da biste uspeli u nameri da ostavite cigarete, a da pritom ne morate da doživljavate agoniju zbog toga i gojite se, potrebna vam je ova genijalna stvarčica - magnet za odvikavanje od pušenja Quit Smoke! Oba pola i osobe različitih starosnih dobi uspele su da se otarase ove izuzetno loše navike BEZ bilo kakvih NEŽELJENIH EFEKATA. Bezbedni su za zdravlje, a danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po SNIŽENOJ CENI od samo 990 rsd!

foto: Promo

Kako Quit Smoke magneti eliminišu želju zab pušenjem? Takozvanom aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

Ako se i vi borite sa ovom lošom navikom, naručite već sada Quit Smoke magnete protiv pušenja po specijalnoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja