SVI SU SAMO U NJU GLEDALI: Ćerka ikone modne industrije debitovala na Šanelovoj reviji, ponosna majka je bodrila iz prvog reda!
Foto: profimedia

PRETI DA ZASENI MAJKU

SVI SU SAMO U NJU GLEDALI: Ćerka ikone modne industrije debitovala na Šanelovoj reviji, ponosna majka je bodrila iz prvog reda!

Žena -

Manekenka Kaja Gerber ima samo 16 godina, a već je zvezda nedelje mode u Parizu. O njenom debju na Šanelovoj reviji svi pričaju.

U francuskoj prestonici počela je nedelja visoke mode, a sve oči su bile uprte u ćerku slavne manekenke i glumice Sindi Kraford.

S obzirom da Kaja u poslednje vreme intenzivno radi na dizajniranju zajedničke kolekcije s Karlom Lagerfeldom, kreativnim direktorom francuske modne kuće, bilo je i očekivano što se upravo ona pojavila na pisti.

Na svojoj prvoj reviji visoke mode, zablistala je u ružičastoj haljini koju krase rukavi ukrašeni nojevim perjem i raskošni zvonasti donji deo kreacije. Bajkoviti ansambl dizajnirao je kreativni direktor francuske modne kuće Karl Lagerfeld.

Najveća podrška mladoj Kaji bez sumnje je bila njena slavna majka koja je iz prvih redova s ponosom posmatrala svoju mladu ćerku koja munjevitom brzinom osvaja modnu industriju.

"Slatka je kao kapkejk! Čestitam na tvojoj prvoj couture reviji " napisala je ponosna majka Sindi na Instagramu.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track