DVOJE DECE GRATIS U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE:  Pronađite hotel po meri vaših najdražih i uživajte u zasluženom odmoru
Foto: Promo

DVOJE DECE GRATIS U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE: Pronađite hotel po meri vaših najdražih i uživajte u zasluženom odmoru

Žena -

Nakon čitave godine rutine, ranog ustajanja za posao i školu, obaveza i stresne svakodnevnice, svaka porodica i svaki njen član ponaosob, ima želju da odmori telo i dušu na nekom lepom, toplom mestu, gde je vazduh prepun soli i sunčevih zraka. Ako postoji turistička regija kojoj u potpunosti odgovara ovaj opis, onda je to Antalijska oblast u Turskoj. Tirkizno plavo more Antalije, plaže u Kemeru opasane četinarskim šumama, ponosni Side sa ostacima antičke kulture, zatim luksuzni, golferski raj u Beleku i moderna, urbana Alanja, na vama je samo da izaberete prema sebi i trenutnim željama. Već iduće godine, možete posetiti sledeće mesto, ali svakako ćete u svakom pronaći nešto što se pamti i greje preko zime. Za upravo ovu regiju opredeljuje se sve više naših ljudi, koji traže hotele za porodičan odmor, ali i koji obiluju brojnim sadržajima. Sjajna stvar je što ukoliko želite potpuni mir, imaćete ga, ali ukoliko želite da vaše letovanje bude sadržajno, zabavno, da u toku njega upoznate kulturu i istoriju svojih ljubaznih domaćina, i to možete. Od svega, najverovatnije će vas najviše obradovati informacija da mnogi hotelski kompleksi ove regije spadaju u grupu hotela iz ponude turističke agencije „1 A Travel“, nazvane „dvoje dece gratis“, što znači da je u standardnim sobama, uz dvoje odraslih moguć boravak dvoje dece različitog uzrasta, a da je smeštaj u hotelu za njih potpuno besplatan, što je veoma bitna pogodnost pogotovo za višečlane porodice, jer ušteda koju će ostvariti na ovaj način nikako nije zanemarljiva.

foto: Promo

Samo neki od hotela pogodnih za idealan porodični odmor, sa opcijom “dvoje dece gratis”, a koje nam preporučuju iz turističke agencije "1 A Travel" su: “Kervansaray Kundu”, “Kervansaray Lara” i “IC Hotels Green Palace” hoteli za svačiji ukus, u Antaliji, glavnom i najvećem gradu čitave regije. Nikako ne treba zaboraviti ni hotele, „Ulusoy Kemer Holiday Club” i “Grand Ring Hotel” u prelepom Kemeru ili hotele “Titanic Deluxe Golf Belek” i “IC Hotels Santai Family Resort” u modernom Beleku, oazi za golfere na Mediteranu. Ponuda koja je maksimalno posvećena najmlađima, a i njihovim roditeljima u smislu velikih ušteda prilikom uplata aranžmana, ide do toga da je u hotelu “Lonicera Resort & Spa”, u Alanji, starosna granica za besplatnu uslugu za dvoje dece podignuta čak do 14 godina.

foto: Promo

Da ovakav vid pogodnosti ne bude samo karakterističan za Tursku pobrinulo se i nekoliko hotela na Kipru i u Egiptu, koji su se takođe opredelili za specijalnu ponudu “dvoje dece gratis”. Jedan od takvih hotela na Kipru je “Princes Beach” u prelepoj Larnaki, ali i već duži niz godina najprodavaniji hotel u Egiptu, “Desert Rose” u Hurgadi.

foto: Promo

Svi ovi pomenuti hoteli po kategorizaciji imaju 4 ili 5 zvezdica i uglavnom pružaju all inclusive ili ultra all inclusive uslugu, tako da gosti ne moraju ni o čemu da razmišljaju, već samo o tome kako da se što više opuste i uživaju, a ljubazno osoblje hotela će voditi računa o svakom detalju da bi odmor u ovim hotelskim kompleksima bio savršen.

foto: Promo

Pored ove pogodnosti i akcije “dvoje dece gratis”, početak godine je idealan da se ranom uplatom aranžmana obezbede i dodatni popusti koji trenutno iznose i do 40%.

Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom od ovih ili mnogih drugih hotela iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja