HIT NA TVITERU: Jedna majka je ispričala OVU situaciju, a onda su roditelji pokrenuli lavinu komentara! Nećete prestati da se smejete!
Foto: profimedia

urnebesno

HIT NA TVITERU: Jedna majka je ispričala OVU situaciju, a onda su roditelji pokrenuli lavinu komentara! Nećete prestati da se smejete!

Žena -

Pre nego što postanu roditelji, ljudi verovatno misle kako će prema svojoj deci uvek biti potpuno iskreni i da nikad nećete biti u stanju da ih slažu. Ali, kada se ostvare u toj ulozi zaborave da su ikada razmišljali na takav način.

Pisac Nikol Klif je pokrenula raspravu na Tviteru o tome kako je deci ponekad dobro govoriti one male, nevine laži koje ih neće povrediti. Ona je ispričala kako su ona i njen suprug svoju decu dugo uveravali da su Skubi du slatkiši zapravo ajobičniji krekeri od žitarica. Priznala je da su ih lagali iz razloga da bi se zdravije hranili.

foto: profimedia

Kada su mislili da će u tome uspeti, dadilja je sve uprskala.

"Nekoliko meseci naša su deca verovala da su Skubi snek obični krekeri od celih žitarica, a onda je dadilja donela celu kutiju Skubi voćnih slatkiša i naš plan se srušio u samo tri minuta", napisala je Nikol.

Njen tvit pokrenuo je čitavu lavinu komentara roditelja o lažima koje oni izgovaraju svojim klincima, ali i priča dece koja su sada već odrasla o lažima koje su njima govorili njihovi roditelji.

"Moja tetka i teča žive 20 minuta od Anaheima i prvi put kad su vodili svoje sinove u Diznilend vozili su se okolo četiri sata, kako njihovi klinci ne bi znali da im je Diznilend gotovo u dvorištu.", napuisao je jedan korisnik Tvitera.

"Živimo pored javnog parka; a svojim klincima sam godinu dana govorila da je onaj kamion koji prodaje sladolede zapravo muzički kamion."

"Tata mi je jednom rekao da u svakom stadu krava postoji jedna koja se zove Herman. I svaki put kad bismo autom prolazili pored neke farme krava, spustili bismo prozore i vikali Hermaaan! i čekali koja će krava dignuti glavu. Tek kao tinejdžerka sam shvatila da je to zapravo izmislio.

"Roditelji su mi rekli da je moja zlatna ribica pobegla kako bi mogla biti sa svojom mamom i ja sam im godinama verovala."

foto: profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJLEPŠA MAMA NA SVETU? MOJA MAMA! Ovakav pogled beskrajne ljubavi još niste videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track