10 GODINA JE PRAO TANJIRE NA RUKE JER NIJE MOGAO DA IH STAVI U MAŠINU: A onda je otkrio ono što zna svaka žena i postao HIT!
Foto: Profimedia

ŽIVIO U NEZNANJU

10 GODINA JE PRAO TANJIRE NA RUKE JER NIJE MOGAO DA IH STAVI U MAŠINU: A onda je otkrio ono što zna svaka žena i postao HIT!

Žena -

Majk Mekloflin punih deset godina prao je tanjire na ruke nakon svakog obroka, jer jednostavno nisu mogli stanu u mašinu za pranje posuđa - kako god pokuša da ih namesti.

Nakon čitave decenije, otkrio je da visinu "fioke" u mašini možete da podesite, tako da ipak stanu, a svoju sreću - i frustraciju - podelio je na Tviteru i ubrzo postao hit.

Njegov post lajkovalo je više od 84.000 ljudi, uz hiljade onih koji su se našli u istom problemu, a nikada im nije sinulo da njihova mašina možda skriva rešenje.

"Prijatelju, nisi jedini", "Ja nisam prala na ruke, nego sam kupila novi set tanjira", "Ne mogu da verujem da nisam znao za ovo" , "Ovo je tipičan prvi problem, ali priznajem da je i mene ista stvar mučila", samo su neki od hiljada komentara.

Većina mašina za posuđe ima mogućnost podizanja i spuštanja gornje korpe, u zavisnosti od toga koliko mesta vam je potrebno.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Index.hr/Foto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TRIK KOJI OSTAVLJA BEZ FLEKA: Stavili smo sirće u mikrotalasnu i desila se ČISTA MAGIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track