HOROR

NA SILNE OPERACIJE POTROŠILA 100.000 FUNTI: Htela je da bude SAVRŠENA, a danas plače jer NEMA KOSTI u nosu i ne oseća miris

Žena -

Britanska starleta Kloi, koja je postala poznata britanskoj javnosti 2010. kada se pojavila na takmičenju X faktor i potrošila 100.000 funti da izgledala onako kako je danas vidimo, šokirala je javnost kada je na Instragramu objavila fotografiju i postom kojim je priznala da posle silnih operacija na nosu gotovo da više nema kosti.

Naime, Kloi Kan je fotografijom na kojoj joj polazi za rukom da potpuno pritisne nos prstom pokazala koliko joj je malo hrskavice u istom ostalo.

"Ovo nije nimalo glamurozan post, ali ima toliko pitanje u vezi toga gde sam radila nos, tako da želim da budem otvorena sa svima. Pre par meseci imala sam operaciju nosa koji je bio toliko uništen, da uopšte više nisam imala kosti u njemu. Više mi nije bila potrebna estetska, bila mi je neophodna rekonstruktivna hirurgija. Vodite računa kod kod hirurga idete i birajte samo one veoma ugledne", napisala je ova rijaliti zvezda između ostalog.

Podsetimo, Kloi je u avgustu prošle godine priznala da "više ne može da diše ili miriše normalno" zbog operacija koje je imala.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja