OSEĆAJ DRUGAČIJI OD OČEKIVANOG: Ovako se ponaša žena kada nađe srodnu dušu!
Foto: Profimedia

PODELILE ISKUSTVA

OSEĆAJ DRUGAČIJI OD OČEKIVANOG: Ovako se ponaša žena kada nađe srodnu dušu!

Žena -

Konačno se desilo. Pronašle ste savršenu polovinu, kormilara vašeg ljubavnog dvojca, srodnu dušu, princa na belom konju... Kad spustite gard, opustite se i prepustite - iskreno kako se oseća žena kada nađe onog pravog? Osećaj je potpuno drugačiji od očekivanog.

Mislite da kada pronađete srodnu dušu osećaćete se uzvišeno, na krilima, sa neverovatnom energijom? Ovo su neke činjenice koje malo ko govori i otkriva kada su odnosi sa muškarcima u pitanju.

foto: Profimedia

Osećaćete se obično Prijatno, udobno, ali realno osećaćete se obično. Bićete opušteni u ponašanju u vezi. Bićete uzbuđeni kada treba da ga vidite, ne napeti, a dosta vremena provodićete zajedno. Nije vam neophodan Kada ga otkrijete shvatićete da možete i bez njega. Nije da želite, ali njegova uloga nije da vam je "kiseonik u plućima". Možete kao i pre njega da preživite, odrasla ste osoba, a volite da ga volite i budete u njegovom društvu.

foto: profimedia

Intima Svakako da uživate u igrama u krevetu, ali prava intima među vama nije ludački seks. To je kada ćutite, delite parče torte, pričate... Dopunjujete se Prava žena zna da je život mnogo više od jednog ljubavnog odnosa. Tako i ovoj vezi pristupate, a od njeg aučite, obilazite nova mesta, isprobavate nove ukuse. U svemu se dopunjujete.

foto: profimedia

Kurir.rs/Youtango, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track