SNEŽNO BELI ZUBI: Uradite svaki dan OVO i imaćete i do 6 nijansi belje zube!
Foto: Promo

SNEŽNO BELI ZUBI: Uradite svaki dan OVO i imaćete i do 6 nijansi belje zube!

Žena -

Više nije neophodno ići u ordinaciju da bi se dobro izbeleli zubi. Sada to možete da uradite sami kod kuće i to vrlo lako – pročitajte OVDE šta da radite!

Ovo će vas ostaviti bez daha – Luma Smile je aparat koji omogućuje da potpuno sami izbelite zube i to za jako kratko vreme! Sa njim ćete moći da ih učinite beljim čak i do 6 nijansi Na aparat se stavljaju gumeni nastavci koji uklanjaju naslage različitog porekla (kafa, čaj, cigarete i sl.), a 1 nastavak može da uradi 100 poliranja. OVDE u pakovanju dobijate 5 nastavaka, a možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999 po ceni od samo 690 rsd!

foto: PR

Površina zuba se čisti mehanički, a u kombinaciji sa pastom za zube (koja NE dolazi u pakovanju; to može biti pasta koju inače koristite) uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i obojenost hranom, pićem, duvanom i kafom. Svetlo na vrhu aparata pomaže da se bolje uoče flekice na zubima.

Pogledajte u videu ispod kako tačno radi:

Pozivom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online poružbinom OVDE obezbedite svoj aparat za beljenje zuba po promotivnoj ceni!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja