MUKE SA PSIMA I MAČKAMA: Kako da izbegnete da vaš ljubimac izgrebe nameštaj i podove?
Foto: Promo

MUKE SA PSIMA I MAČKAMA: Kako da izbegnete da vaš ljubimac izgrebe nameštaj i podove?

Žena -

Ako u kući imate psa ili mačku, onda vrlo dobro znate koliko mučno može biti kada im skraćujete nokte. Kako vama, tako i njima. Ali takođe znate i koliko iritantno može biti kada vam dugim noktima upropaste nameštaj. Ali ako se budele služili ovim, onda će sređivanje noktiju ljubimcima biti za vas „mačiji kašalj“ – pročitajte OVDE zašto.

Sređivanje noktiju psima i mačkama nikada nije bilo jednostavnije nego sada kada postoji PET PEDICURE pedikir za pse! Podseća na ženske turpije za nokte, a takvog je oblika da ga je lako držati i rukovati njim. Turpija je dovoljno jaka da vam omogućava da sredite i skratite nokte koliko je potrebno, a ipak dovoljna nežna da vašem psu ili mački neće biti ni malo neprijatno. Danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po HIT CENI od 650 rsd!

foto: Promo

U pakovanju dolazi 1 aparat za turpijanje i 3 nastavka. U aparat se stavljaju baterije koje NE dolaze u pakovanju (2 x AA). Pogledajte u sledećem videu kako radi:

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i kupite pedikir set po HIT CENI! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja