DANICA KARAĐORĐEVIĆ ĆE USKORO RODITI NASLEDNIKA KRALJEVSKE DINASTIJE: Sada otkriva svoje neobične navike u trudnoći!
Foto: Marina Lopičić

OTVORILA DUŠU

DANICA KARAĐORĐEVIĆ ĆE USKORO RODITI NASLEDNIKA KRALJEVSKE DINASTIJE: Sada otkriva svoje neobične navike u trudnoći!

Žena -

Prinčevsko venčanje Filipa Karađorđevića i Danice Marinković, ćerke uglednog slikara Milana - Cileta Marinkovića, oduševilo je celu naciju.

Sada je nova srpska princeza dodatno oduševila sunarodnike odlukom da bebu donese na svet baš u srpskoj prestonici.

"Iako sam živela i školovala se u Francuskoj, prema rodnom Beogradu i Srbiji sam uvek osećala neizmernu ljubav i vraćala im se kad god sam bila u prilici. Filip nije rođen u Srbiji, ali oseća veliku ljubav prema svom narodu. S obzirom na to da oboje veoma poštujemo tradiciju, što smo i pokazali kroz sve dosadašnje korake, od veridbe i venčanja u Sabornoj crkvi, pa nadalje nismo imali nikakvu dilemu pri izboru grada u kom ću se poroditi. Osećamo i veliku odgovornost prema porodici Karađorđević i ponosni smo zbog činjenice što će naša beba moći da se rodi u zemlji svojih predaka, prvi put posle dugih 90 godina. U inostranstvu zaista postoje fantastične bolnice, ali mislim da ni naše ne zaostaju za svetskim standardima. Osim toga, imamo veliko poverenje u stručnost naših lekara", ponosno je istakla Danica.

foto: Dragana Udovičić

Nova srpska princeza je, osim toga, otkrila da joj se životne navike nisu promenile u trudnoći, budući da je svakako vodila zdrav način života, te se samim tim tako i hranila, ali da je primetila neobičnu stvar vezanu za očeve slike.

"Primetila sam da mi se u okruženju Ciletovih slika, na kojima dominiraju jarke boje, javlja želja za namirnicama jakog kolorita, na primer paradajza i narandži. Prijao mi je i miris i ukus vanile, pa sam rado jela puding", dodala je uz osmeh Danica.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Hello, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track