ZA BOLJE RASPOLOŽENJE: Kako da se izmasirate jastukom?
Foto: Promo

ZA BOLJE RASPOLOŽENJE: Kako da se izmasirate jastukom?

Žena -

Da biste sebi priuštili kvalitetnu masažu, nije potrebno da izlazite iz svog doma ili kancelarije, niti da dajete brdo novca. Dovoljno je da imate jastuk. Ali ne bilo kakav! Pogledajte OVDE koji oblik jastuka je idealan za relaksaciju i šta još treba da ima!

Višenamensko jastuče sa masažerom ima sve što vam je potrebno: mekoću, masažer i oblik koji lepo prijanja uz svaki deo tela na koji ga postavite. Njime mogu da se masiraju vrat, noge, leđa. Posebno je pogodno ako dugo vremena provodite sedeći, jer pruža dodatni komfor i podršku donjem delu leđa. U sebi ima masažere koje možete podesiti na jednu od dve ponuđene brzine koje se menjaju laganim pritiskom na krug označen na jastuku. Ovo fantastično jastuče će vas relaksirati i „napuniti vam baterije“. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od 1490 rsd!

foto: Promo

Ovo fantastično jastuče je napravljeno od vrlo mekog, rastegljivog i prijatnog materijala. Radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje.

Iskoristite sniženje i kupite već danas svoje višenamesnko jastuče sa masažerom po fenomenalno niskoj ceni i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst /Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track