PORUKA OVE MAME JE POSTALA HIT NA INTERNETU: Stranac je savetovao kako da vaspita sina, a ona je dala odgovor za pamćenje!
Foto: Printscreen/Facebook

SVAKA MAJKA ĆE SE PRONAĆI

PORUKA OVE MAME JE POSTALA HIT NA INTERNETU: Stranac je savetovao kako da vaspita sina, a ona je dala odgovor za pamćenje!

Žena -

Džejmi Primak Salivan samu sebe naziva “najopasnijom mamom na svetu”, ali kad pročitate ovu poruku koju je posvetila svom sinu, sigurno se nećete složiti s ovom njenom izjavom.

Naime, ova majka trojice sinova nikad se nije stidela da svojim sinovima pokaže osećanja i privrženost, a pogotovo kad se njih trojica ne osećaju dobro iz nekog razloga.

Kada ju je potpuni stranac na košarkaškoj utakmici njenog osmogodišnjeg sina Maksa nedavno kritikovao jer ga je tešila, nakon što ga je protivnički igrač pogodio loptom u glavu, odlučila je i njemu i svim ostalim kritičarima da odgovori.

"Moraš prestati od svog sina da praviš malu bebu", rekao je stranac, ali umesto da mu u tom trenutku odgovori, suzdržala se, pa te i dalje nastavila da teši svog sina, a zatim ga je poslala na teren. Ipak, kad se vratila na tribine, obuzeo ju je neviđeni bes, pa je kasnije jednostavno napisala nešto osvrnuvši se na ovaj događaj.

"Ta neka lažna pretpostavka da dečaci ne smeju da budu povređeni - toliko je pogrešna i neverovatna. A pretpostavka da će im pokazivanje znakova saosećanja umanjiti muškost – i taj pritisak da uvek moraju biti snažni i nepokolebljivi, prati ih tokom života, zbog čega im je kasnije, kad odrastu, teško da izraze emocije i ljubav. Jedina emocija koju nauče je sreća i onda se čudimo kad shvatimo da je uvek nekako ludački traže", počela je ova mama.

"Učimo ih da je tuga slabost, da je razgovor o strahovima i nedaćama pogrešan… I zbog toga oni ne znaju kako pravilno da tuguju. Boje se suza. A to onda utiče na način na koji se odnose prema svojim suprugama i prema svojoj deci i to je užasno pogrešno. Ljubav, s druge strane, postoji. To nije "pravljenje beba od muškaraca" niti ih ljubavlju možemo razmaziti. To je nešto što moj sin zaslužuje. Ja ću ga zauvek voleti, pogotovo kad mu je teško, i uvek ću mu pružati svu moguću ljubav kako bi on bio sposoban istu ljubav pružati drugima – te kako taj krug ljubavi nikad ne bismo zatvorili”, napisala je ova mama.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track