(RECEPT) U TOKU DANA SLOBODNO JEDITE SVE: Ali doručkujte OVAJ koktel i SMRŠAĆETE 5 kilograma za mesec dana! TOPI SALO!
Foto: Shutterstock

ZDRavo

(RECEPT) U TOKU DANA SLOBODNO JEDITE SVE: Ali doručkujte OVAJ koktel i SMRŠAĆETE 5 kilograma za mesec dana! TOPI SALO!

Žena -

Doručak je najbitniji obrok da doručak bude kvalitetan i da sadrži najmanje 20 odsto celodnevog kalorijskog unosa.

Predstavljamo vam jedan od najzdravijih doručaka koji topi kilograme. Sadrži vitamine i minerale koji utiču na kožu, kosu i ubrzavaju metabolizam.

Ukoliko odlučite da ovaj doručak jedete narednih mesec dana, pored toga što ćete sagoreti masne naslage, pomoćiće vam kod problema sa crevima i na prirodan način će očistiti organizam od nagomilanih toksina.

* 300 ml kefira, a može da posluži i nemasan jogurt * 2 supene kašike ovsenih pahuljica * 1 kafena kašika samlevenog lanenog semena * 1 kafena kašika kakaoa u prahu * 5-7 suvih šljiva

foto: Shutterstock

Priprema:

Doručak pripremajte veče pre. Suve šljive prelijte sa 100 mililitara kipuće vode. Poklopite ih i ostavite da odstoje 5-10 minuta

Za to vreme u činiju stavite ovsene pahuljice, samleveno laneno seme i kakao. Sve prelijte kefirom i promešajte. Nakon što su odstojale, šljive sitno iseckajte i dodajte u smesu. Sve još jednom dobro promešajte i tokom noći ostavite u frižideru. Tokom prvih nekoliko dana ovaj doručak će vam možda prirediti čudne osećaje u stomaku, ali će ono vremenom nestati jer će creva početi da rade kao nikada pre.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track