CEO ŽIVOT JEDETE JAFA KEKS POGREŠNO: Ispravite OVU veliku grešku ODMAH!
Foto: Profimedia

utvrđeno

CEO ŽIVOT JEDETE JAFA KEKS POGREŠNO: Ispravite OVU veliku grešku ODMAH!

Žena -

Jafa keks je poslastica koju mnogi obožavaju, a generacije koje su odrastale uz nju danas svojim mališanima serviraju ovaj keks kao desert.

Kako vi jedete jafa keks?

Napravljeno je jedno istraživanje kako bi se utvrdio na koji način je najbolje jesti jafu. Rezultati su pokazali da je 35 odsto ispitanika jelo keks u dva zalogaja, prvo jednu polovinu keksa pa onda drugu sa jedenjem pomondžinog dela i biskvita prelivenog čokoladom u isto vreme.

28 odsto su prvo jeli okrajke keksa pa tek onda slasnu sredinu sa pomorandžom. Unajmili su eksperta za hranu doktora Stjuarta Farimonda da definiše pravi način jedenja plazme jednom za uvek, piše Independent.

foto: profimedia

Po njegovom mišljenju najbolji način da se jede jafa je da u istom momentu zagrizete kombinaciju pomorandže, čokolade i vazdušastog biskvita. On savetuje da se prvo pojede keks po krajevima i da sebi onda ostavite savršenu sredinu sa sva tri sloja.

Iako je najpopularnija metoda jedelja keska na pola, jedenje ovog keksa tako što se pojedu prvo krajevi pa slasna sredina je najslađi način da se ovaj keks pojede.

Kurir.rs/Independent, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track