(FOTO) NOGE DUGAČKE 101 CENTIMETAR: Žene joj zavide, a muškarci su poludeli zbog njenog NESVAKIDAŠNJEG izgleda!
Foto: print screen Instagram

isklesano telo

(FOTO) NOGE DUGAČKE 101 CENTIMETAR: Žene joj zavide, a muškarci su poludeli zbog njenog NESVAKIDAŠNJEG izgleda!

Žena -

Šveđanka UIa Ostergen može se pohvaliti uspešnom karijerom modela i bildera, a ono što je izdvaja od drugih su noge dugačke čak 101,6 centimetara.

Ona na svojim društvenim profilima otkriva retke detalje iz svog života, a najviše sa treninga i skupih večernjih izlazaka.

Na njenim predugačkim nogama i isklesanom telu mnoge žene joj zavide, a od muškaraca svakodnevno dobija pregršt komplimenata.

UIa je u razgovoru sa Sputnjik rekla da se njen život dosta promenio, jer je u detinjstvu proživljavala maltretiranje vršnjaka koji su ismejavali njen izgled.

Ona je 2013.godine počela redovno da se bavi sportom, pa je njeno telo poprimalo savršen izgled. Upravo na treningu je upoznala svog sadašnjeg supruga Torbjorna Ostergrena, sa kojim danas ima dvoje dece.

Njih dvoje zajedno idu na treninge i veoma paze na način ishrane. Kako kaže, svakog dana mora da pojede 2,2 kilograma mesa, kako bi zadržala svoju mišićnu masu.

"Imaš samo jedan život. Želiš ga provesti izvinjavajući se zbog sebe? Žaleći? Mrzeći? Budi hrabra, veruj u sebe. Imaš samo jedan život i uživaj u njemu".

Kurir.rs, Foto: PrintScreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track