PROBAJTE

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Uz OVU vežbu bićete SAVRŠENE!

Žena -

Ukoliko želite jače mišiće, obradovaće vas vežba koju preporučuje Dejvid Kirš, trener slavne glumice i pevačice Dženifer Lopez. On tvrdi da poznatu pevačicu godinama tera da radi jednu vežbu kojom se savršeno jača sve od struka na gore. Reč je o Spajdermen sklekovima.

To je vežba u kojoj se pre svega anagažuju mišići ruku, trbušni i grudni mišići, ali i mišić leđa i ramena. S obzirom na to da se izvodi na "bosu" lopti, dodatno jača stabilnost i snagu celog gornjeg dela tela.

Kako je vežba prilično teška za pravilno izvođenje u većem broju ponavljanja, trener savetuje da prvo dobro pripremite telo za nju, i tek kad dobro ovladate običnim plankom i sklekovima, a potom i lakšim varijacijama težih verzija takvih vežbi, možete lagano da pređete na Spajdermen sklekove.

Ako ste već spremni za ovaj napredni korak u jačanju snage tela i vidljivijem definisanju mišića, izvodite je upravo ovako kako savetuje Kirš. Jedan pogled na njeno telo dovoljan je da vam pokaže da ovaj čovek i te kako zna šta radi.

?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track